Saturday, March 23, 2013

Under Scrutiny

Enpä ole raskaana olon jälkeen kuullut yhtä paljon kommentteja ulkonäöstäni. Odottaessahan vartalosi kuuluu kaikille... terveisiä itärannikolle;)

En aikoinaan löytänyt Do Not Touch-tekstillä varustettua paitaa, mutta mietin vakavissani sellaisen teettämistä, sillä mikään ei ole mukavampaa kuin yhtäkkiä tuntea jonkun puolitutun miehen käsi alavatsalla, työpaikalla. Läppääpä joskus kesken kokouksen kätesi jonkun naisen alavatsalle ja kysäise hassunhauskasti, onko tullut syötyä papuja, vai ollaanko pieniin päin. Saattaa tulla nenu kipeäksi.(ja täällä syyte häirinnästä..)

Myös seuraavat kommentit olivat erityisen mieluisia ja mieleenpainuvia; Odotatko kaksosia? Vau mikä maha! Sähän olet ihan räjähtämispisteessä! Lapsen saannin jälkeen, kun vartalo on tietyssä metamorfoosissa, ei ehkä ole ihan hehkeimmillään, liivitkin olisi voinut hakea armeijan laskuvarjojen ylijäämävarastolta, nokkelat sutkautukset jatkuvat... Nuff said.

Hauskinta raskaana ollessa oli siihen möhömahaporukkaan kuuluminen. Aina sitä jotenkin salaa nyökkäsi liukuportaissa vastaan lipuvalle toiselle möhölle, hymyili tietävästi ainakin. Usein moikkailtiin kuin rekkakuskit ja mopoilijat ikään. Hieno kerho.

Täällä, meillä blondeilla on samantapainen salakerho. Hakeudumme yhteen. Katseemme kohtaavat pituutemme takia usein mustien hiusten yläpuolella, jolloin nyökkäämme ja lähestymme toisiamme. Meitä referoidaan sanalla white. Ei kaukasian, ei of european heritage, vaan white. Me emme voi vastavuoroisesti puhua kenestäkään keltaisena tai ruskeana. Se olisi rasistista, vaikka me olemme täällä vähemmistöä.

Mietin siis kahdesti, ja jos olen epävarma, kysyn, mitä termiä toisen rodun edustaja suosii. Onko mustaihoinen mieluiten african american vaiko black vai jotain muuta? Iranilaisethan kutsuvat itseään persialaisiksi jne. Tässä ollaan korrekteja. Auta armias, muuten ollaan suoria. Onneksi olen anoppini takia jo jonkin aikaa joutunut kasvattamaan paksumpaa ihoa..

Ihailen paksua tukkaa. Jos sanon jollekin kohteliaisuutena esim, Onpa sinulla ja lapsillasi upeat paksut hiukset. Voin hyvin saada vastaukseksi, Niin, teillä onkin niin ohut tukka. Auts. Meillä valkoisilla on myös ohut iho ja pieni nenä. Jalatkaan eivät ole kovin pitkät. On tullut kuultua, ihan vaan tiedoksi.

Poskipäät ovat onneksi korkeat! Isoja aurinkolaseja voi käyttää vain, jos osaa olla hymyilemättä, kuten Victoria Beckham. Hymy nostattaa lasit otsalle...Lällällää? Korkeita poskipäitämme ihaillaan. Katso vaikka: Revlon What makes a woman unforgettable?, Suomen versiossa Lauren Bacall sanoi mainoksessa viimeiseksi: What do you think? Muistan sen kuin eilisen.

No, minäpä jatkan täällä persjalkaisena ohuttukkaisena olmina näitä salsarytmien harjoitteluja. Antaa tantereen täristä, kun painan menemään. Eipähän ohuttukkaisena ole koko ajan niska hiessä;)

Hauskaa viikonlopun jatkoa suomalais-ugrilaisen naistyypin edustajat ja muut,
Tataa!

No comments:

Post a Comment