Monday, March 4, 2013

Bye bye Morocco, Hello Brazil!

Naistenlehtien suurkuluttajana innostun aina uudesta. Käsilaukuistakin löytyy aina omituisia lehdistä revittyjä sivuja, jotka toimivat ostoslistoina. Ellen olen ympäröinyt tuotetta, saatan kaupassa katsoa sivua ihan hoo moilasena tajuamatta ollenkaan mitä minun nyt oli pitänyt ostaa... varmaan jotain tosi tärkeää...

Luin marokkolaisöljystä pari vuotta sitten; löysin silloin öljyn, sekä moroccon oil shampoota ja hoitoainetta Englannista ja tilasin kamalan kalliilla hinnalla Suomeen. Josko näillä karhea luonontaipuisa pörhöni tasottuisi. No, niiden tuotteiden tuoksu ei ollut mieleinen ja ne taisivat olla liian raskaita suomalaiseen tukkaani, vaikka tilasin light versiot.

Se öljy toimii hyvänä kosteuttavana yön-yli-hoitona ja antamaan latvoille kiiltoa. Mm Saimi Nousiainen hehkutti jossain lehdessä, että moroccon oil on luonnonkiharan paras muotoilutuote. Tjaa. Ei ainakaan mun hiuksille. Yritin käyttää sitä ja diffuusoria, mutta eipä tulos ollut kummoinen. Innostuin myös sen kanssa kerran; tippa liikaa ja tulos on ihan liimatukka. Uusi pesu, kiitos.

Brasilian blowout on ärsyttänyt ajatustasolla. Tiedän, etten kuitenkaan tuntisi oloani kotoisaksi lättätukassa, joten olen luopunut ajatuksesta, toistaiseksi;) Sitten törmäsin Brasilian Blowout sarjan Volume mainokseen. Hmmmmm, kuohkea, pinnaltaan sileä tukka ilman pörhöä? Joo! Tilaukseen.

Mahtava tuote! Jo shamponeeratessa(oikea sana?;)) hiukset "turpoavat" (liekö keratiinia vai joku hengenvaarallinen kemikaali?) Hoitoaine puolestaan selvittää ja siloittaa jättäen hiukset ilmaviksi. Vaikka käytän Redkenin lämpösuojaa, sekään ei pysty taistelemaan volume tuotteita vastaan. Hiuksista tulee ihanan kimmoisat, bouncy hair, jeee! Elämän pieniä iloja;)

Tataa!

PS aika epätoivostahan tää on. Yritän vängän väkisin suomalaista tukkaani kaiken maailman eksoottisilla aineilla tuuheuttaa ja paksuntaa. Jos tässäkin toimisi lähiaines-aate, että koivun mahlaa, sammalta ja jäkälää vaan päähän ja sillä siisti:) Ehkä joku puolukka-mustikka-lakka-naamio? hihihihi

No comments:

Post a Comment