Tuesday, March 19, 2013

Pyhä Patrick vai Patricia?

Ihan vahingossa sovittiin kuukausia sitten tyttöjen viikonlopuksi St Patrick's päivän viikonloppu. Ei kuulu juhlaperinteisiin. Hauskoja muistoja on toki mm Barcelonasta yhtenä vuonna, mutta olutta en juo, enkä ihan ekana ole ehdottamassa pubia illanviettopaikaksi.

Kamppeet kasaan ja menoksi! Ihanan auringonpaisteen saattelemana karautimme San Franciscoon. Perille päästyämme varmistui vielä haluamamme illanviettopaikka. Yes.

Paraati oli juuri päättymässä, vastaan käveli muutama vihreään sonnustautunut;) Laukut huoneeseen, kupliva kylmään ja liikkeelle. Kevyen lounaan jälkeen suuntasimme San Franciscon MOMA:an. Päänäyttelynä on nyt Garry Winograndin valokuvanäyttely. Kiva, ei huippu. Oli upeaa nähdä Frida Kahlon maalauksia ja Warholin poppia. Olisin itse asiassa kaivannut lisää 20th century-taidetta.

Kulttuuriannin jälkeen suuntasimme Marriotin 39. kerroksen näköalabaariin, The View. Huippu. Hinnat ovat aika korkeat, mutta näköalasta maksaa. Tänne tulen uudestaan ja tuon vieraita.

Kävellessämme hotellille, joka sijaitsi ihan ytimessä, Union Squarella, Parc55, sitä pääsi taas todistamaan lähikaupunkimme monimuotoisuutta. Ei pelottanut, mutta aika monen näköistä tallaajaa oli liikkeellä. Ilmassa oli vapputunnelmaa.

Laittauduimme kaikessa rauhassa iltaa varten ja sitten suuntasimme Asia Sf-nimiseen showravintolaan. Showssa esiintyy transgender-tähtiä, joten vähän jännitti minkälainen ilta on luvassa. Mikä mahtava positiivinen yllätys! Yleensä, kun kyseessä on show+dinner, en luo minkäänlaisia odotuksia ruoan suhteen, näytti menu miten hyvältä tahansa. Man, was I in for a surprise!

Ruoka oli exquisite, show aivan huikea. Söimme aluksi tonnikalaa ja lohta, pääruoaksi kampasimpukoita ja filet mignonia. Jälkiruoaksi lämmintä suklaakakkua. Kiitos, Nam.
Me ulvottiin naurusta ja hoilattiin mukana, ääni on vieläkin vähän käheä. Upeita esiintyjiä. Olivat ihan naisia, eli aika pitkällä muutosprosessissaan. Wow.

En olisi ikinä löytänyt tätä paikkaa ilman ihanaa ystävätärtäni, joka asuu alueella. Hän on nelikymppinen sinkku, joka tykkää ns "finer things in life." Eli, toisaalta, tiesin, ettei hän lähettäisi meitä minne tahansa ja, että huumorini kestää tällaiset paikat.

Käväisimme vielä yhdellä drinkillä ja sitten suuntasimme muutaman mutkan jälkeen hotellille. Vanhana partiolaisena olisi kannattanut suunnistaa tähdistä välttääksemme ainakin yhden korttelin kierto korkokengissä.

Kokonaisuutena ihana, monipuolinen pikkubreikki. Aika lentää, kun on hauskaa! Nyt arkisimpien asioiden pariin.

Tataa!

Sain monta ravintolasuositusta, ystävättäreltäni, tässä alla muutama.
Huom, pöytävaraus on tehtävä ajoissa.

Marlowe
Bissap and Little Baobab
1300 Fillmore
A16
Foreigncinema
RN74
Cafe Claude
Fish and Farm
B44


No comments:

Post a Comment