Thursday, May 3, 2012

Vinkki vinkki kevään ja kesän juhliin ja muuten vaan

Olenpa hölmö, kun en ole aiemmin  muistanut mainostaa, mutta lyhyestä virsi kaunis: Pia on paras. Näin äitienpäivän kynnyksellä (juna meni jo varmaan tilaustöille) ja omalla kohdalla hääpäivän kynnyksellä, haaveilen välillä jostain koruista. Bongaan jotain mielenkiintoista, mutta haluan tehdä siitä omanlaisen. (Joululahjaksi oli saatava coin necklace lapsieni nimikirjaimella, tosin viime tipassa muualta, ja olen käyttänyt sitä ehkä kolme kertaa...)

Teetin Pialla miehelleni seitsemänneksi hääpäivälahjaksi kaksi vuotta sitten sitten upeat pyöreät kalvosimet, joissa ympyrää kiersivät nimemme ja keskellä oli sydän. Mieheni napeissa kaiverrus on päällä, ei sivussa. Upeita molemmat! Kannan myös kaikilla työmatkoillani koko perhettä kaulassani; minulla on "sydänviestistä" oma versio. Etupuolella lasten nimet ja sydämet, takapuolella mieheni nimi.

Pialta löysin myös yhdet lempparikorviksistani. Ne ovat tuossa kuvassa. Monet ystävättäreni ovat myös teettäneet Pialla upeita personoituja koruja, tai ostaneet kummilahjaksi pieniä ihania suojelusenkeleitä. Pia on todella taitava, idearikas ja tosi hyvä tyyppi. Toimitus on varma ja nopea, hinnoittelu kohdallaan. En voisi lämpimämmin suositella! Täytyypä taas käydä katselemassa uutuuksia;)

Tataa!
ps nuo korvikset taisivat olla uniikit, mutta käykää katsomassa muita ihanuuksia

No comments:

Post a Comment