Friday, May 25, 2012

Amerikkalaisia Äitityyppejä

Joskus sitä taistelee riittämättömyyden tunteen kanssa ja huono omatuntohan sitä on aina, jostain, lasten kanssa. Äitienpäiväksi tyttäreni piirsi minusta kuvan, yllä, jossa kuulemma liikun vauhdilla, niin kuin Kaarina ( Jason-kirjojen Kaarina, Jasonin äiti). Näkeehän sen tietty jo hiusten ja käsilaukun asennosta, etten seiso paikallani;) Jason muuten aina lentää Kaarinan perässä.

Kuva on söötti, mutta tunsin heti pistoksen, siitä, että meillä on aina vähän kiire... Sanon päivittäin, hophop, nyt reippaasti liikkeelle! liikkuu, liikkuu... Teen kyllä hiljaisina hetkinä tietoisia päätöksiä siitä, että otan rauhallisemmin. Viikonloppuaamut ovatkin niitä parhaita; iso aamupala yhdessä, ei kiirettä mihinkään. Nyt, meillä on edessä pitkä viikonloppu Memorial Dayn takia, joten voimme olla rauhassa, tosin äiti tekee hurjalla vauhdilla vähän töitäkin ;)

Jos asioita vähän suhteuttaa, pikkukiire tuskin aiheuttaa lapsilleni suuria traumoja. Tutustukaapas näihin äiteihin; terveellisen päivetyksen ystävä Tanning Mom, ihan hiukan kunnianhimoiset Dance Moms ja heidän toodella viehättävä ja lupsakka valmentajansa ja sokerina pohjalla Toddlers and tiaras- gogo juice- äityli. Only in America;)

Tarkemmin ajateltuna, ehkä ansaitsenkin sen Vuoden Äiti-palkinnon. Nyt laitan koneen kiinni, lähden lasten kanssa leikkimään ja viettämään rauhallista viikonloppua. Rentoutukaa tekin!
Tataa! ps tässä alkuperäinen

No comments:

Post a Comment