Tuesday, May 15, 2012

Sievistelyä ja ihmettelyä

Jotenkin alkaa kuulostaa siltä, että katson liikaa TVtä, mutta (jälleen) silläkin uhalla; Muutama TV-mainos jaksaa puistattaa, ja naurattaa, vaikka ällöttääkin.... Erityisesti tämä Potty ,  tämä, auts: not now buddy ja ihana teiniangsti ;Uncle Steve .

Ainiin, postasin joskus joulukuussa Only in America - sarjaan Nutella TV-mainoksen, joka aiheutti pikkuista huvittuneisuutta. Sehän meni jotenkin näin; "hazelnut, skim milk and a hint of cocoa" Paikalliset äiditpä sitten ryntäsivät ostamaan Nutellaa, tarjosivat sitä lapsilleen, jotta he saavat energiaa päivän kolttosiinsa ja nyt jotenkin tuntuu, että lapset ovat lihonneet. Ei Nutella mainoksessa sanota, ettei sitä pidä syödä mielin määrin joka päivä, siinähän sanotaan vaan, että se antaa energiaa ja että siinä on rasvatonta maitoa, pähkinöitä ja "vihjaus suklaasta" !? No, nyt sitten amerikkalaiset kotirouvat ovat haastaneet Nutellan oikeuteen. Oikea class action suit. Irtoiskohan sieltä ropponen tännekin;) Jaossa saattaisi olla muutama miljoona... Only in America

Mistäköhän valheellisesta mainonnasta keksisin haastaa oikeuteen? Vaikka kuntosaliketjun siitä, etten laihdu? Lupaavat terveellisiä elämäntapoja ja yleistä hyvinvointia. Ei oo näkyny.

Tataa!

No comments:

Post a Comment