Wednesday, May 9, 2012

John pelasti Hirviön

Nyt se sitten tapahtui. Jouduin peruuttamaan kampaajani ja aika siirtyi viikoilla. Pyrin käymään huollossa kuuden, max kahdeksan viikon välein, mutta peruutuksen, sekä kampaajan lomaviikon takia, taukoa tulee kaksitoista viikkoa. Halleluja. Olen juurikasvuhirviö.

Vaikkei minulle ihmeitä tehdäkään, en halunnut varata aikaa muualle, vaan mietin selviytymiskeinoja, kuten jokapäiväinen hatunkäyttö, silkkihuivit tai kotona pysyminen. Hatunkäyttöä lukuunottamatta huonoja vaihtoehtoja kaikki, enkä minä hattuakaan joka päivä jaksa käyttää, eli päätin kokeilla kuvassa olevaa, siis tätä.

Kun tuota ruiskii juuriin, föönaa oikein kuumalla (ja muotoilutuotteena käyttää vielä kuivashampoo- hiuspuuteri yhdistelmää) Avot. Tässähän näyttää ihan ihmiseltä!Ha!
Ehkä kuvittelen vaan, mutta kyllä tuo ruiske tuntuu toimivan. Suosittelen. Hyvä pelastus John Frieda ja blondituotteet!

2 comments:

  1. Toinen juurihirviö kiittää tukkavinkeistä. Nappasin Stockalta sekä Klippoteekin kuivashampoon ja Friedan Lighter Blonde tuotteita. Käytin Lontoossa asuessani Friedan tuotteita mutta tympäännyin niiden hajuun (!), joka nyt tässä uudesa sarjassa oli paljon miellyttävämpi. (Ja mikä autuus tuossa Klippotekin kuivashampoossa kun se tuoksuu vihreätlä omenalta, muut vastaavat vaan ankealta.)

    ReplyDelete
  2. Eikö? ;) Itse pidän siitä Klippoteketistä niin paljon, että pyysin äitiäni tuomaan minulle pullollisen tänne. Tuoksuilla on väliä, eikä se tahmaa yhtään, toisin kuin jotkut muuta puuteri-shampoo yhdistelmät!

    ReplyDelete