Tuesday, April 30, 2013

Hauskaa vappua!

Me otettiin vappuun varaslähtö jo viime lauantaina yksien ystävien luona suomalaisporukassa, sittemmin saimme vieraita Suomesta, joten kyllä täällä kuplivalla kilistellään. (ja suu tungetaan täyteen tuttifrutti mixiä, merkkareita, panttereita ja fasun sinistä, oooooh, joulu).

Eipä sitä muuten ole taas pitkään aikaan katsonut asuinseutuansa ulkopuolisin silmin ja kyllä meidän kelpaa. Aikaa on vain muutama päivä, mutta näillä mennään. Nautitaan. Ilma auringossa 45, allas 25, kyllä tarkenee. Talviturkkikin on nyt heitetty;)

Vappu on aina kuulunut omiin lemppareihin. Esikoisen synttäriserpentiinit jätetään meillä esille kahta viikkoa ennen vappua ja sitten juhlapäivänä lisätään koristeita. Ja vaikka siellä kotona huhtikuussa kinokset saattavat olla korkeitakin, jotenkin ne aina vapuksi häipyvät ja tarkkasilmäinen bongaa hiirenkorvia. Kevättakki päälle, pikkukengät jalkaan, serpentiinit kaulaan ja vappulounaalle. Ihana juhlaperinne, hauskoja muistoja. Hengessä mukana, trööt trööt. Nauttikaa kaupungin kuhinasta!

Jonain vuonna on ehkä taas lehahdettava paikalle ihan livenä,
Tataa!

No comments:

Post a Comment