Friday, April 12, 2013

Everyone's doing it!

Asun nyt litistävien ja kohottavien alusvaatteiden maassa, missä tarjonta ylittää kysynnän. Minua naurattaa aina peffahousut, siis ihonväriset, "housuliivit", joissa on valmiina pyöreät pakarat. Mahtavat olla kuumat, mutta piknikillä mukavat, kun on oma tyyny mukana;)tihihihi. Minä selviän, ikävä kyllä,  ilman peffaimplantteja. (kuva lainattu, kuvassa Spanxin mid thigh body suit)

No nythän on niin, että hellettä piisaa. Pukeutumisessa se tarkoittaa mekkoja, mekkoja ja jälleen kerran mekkoja. Ohuet puuvillaiset jumpsuititkin ovat jo olleet käytössä. Jostain olen kuullut, että kun oikein ohuen, supermukavan puuvillatrikoisen mekon, tai jumpsuitin, vetää pukukopin halogeeneissa päälle, sen läpi saattaa näkyä jotain ihmeellistä; ei suinkaan sutjakkaa, vaan omituisia epätasaisia muotoja. Allergiaa? Vai kenties pikkulihaksistoa? Enivei, tähän ongelmaan on ratkaisu(ja) ;) (niin, ja aito ladyhan ei ikinä osta mitaan vuoritonta, joten huoli on turha...)

Aikoinaan, aes. aikaa-ennen-spanxia;), mallit catwalkilla ja starat punaisella matolla käyttivät kekseliäästi litistää-puristaa sukkahousujen yläosia pitämässä kurvinsa kurissa. Nips vaan polven yläpuolelta fiskarseilla poikki ja avot, toimii! (vai miten se raivola rysäpöksy meni, karsi sikapuukol loitoseks;))Sehän on nimittäin universaalisesti nätti näky, kun lonkan tai vyötärön kohdalla on pomppu; läskeihin uponnut alushousun vyötärönauha....Mutta jos siis kekseliäästi uusiokäyttää sukkiksen yläosan housuliivinä, voila, poistuu pomppukin;)Muuton yhteydessä heitin yhdet jos toisetkin nätisti leikellyt sukkahousun housuosat roskikseen. Tai siis enhän minä sellaisia tarvitse, tällaisena sutjakkaana sporttikissana. Miau;)hehehehe

Muistan myös ne lukuisat tyttöjen etkot, joissa ähisten ja puhisten otettiin paketista uudet muokkaavat sukkikset. Eihän niitä meinannut saada päälle, kun ne olivat niin tiukat ja naurua piisasi. Auta armias kun sormi meni sitten sukkiksen läpi ja ne oli hetkessä hajalla. Samperin samperi. Muotinäytöksissä mallit käyttivät aikoinaan ihonvärisiä sukkiksia alla, mustia päällä, oli nopeampaa vaihdoissa ja toimii muuten talvella, jollei halua esiintyä 80 denierissä, vaan hakee Kate ja Pippa Middletonin sheer black tights-linjaa tai suosii kuviollisia sukkahousuja. Eikä tule kylmä;)

Täällä muokkaavia alusvaatteita löytyy Targetin omasta mallistosta lähtien lähes kaikkialta. Aina voi maksaa enemmän ja ostaa  Victoria's Secretin tai  Maidenformin tuotteita, mutta kallein ei välttämättä ole aina paras.  Lue vaikka! Ikävä kyllä itselleen paras löytyy sovittamalla. Sinne siis pukukoppiin ähkimään;)

Täytyy muuten sanoa, että ihan hiukka itsevarmemmin painelee ohuessa liehuvassa mekossa menemään, kun takapuoli ei hylly eikä jatka liikettä muun vartalon jo pysähtyessä. Eikä tarvita Keiju-margariinia, kun mekko jo sujahtaa päälle;)

Ja kun tällä osastolla pysytään; et oikeastaan tarvitse yksiäkään valkoisia arkialusvaatetta; osta vain ihonvärisiä ja mustia. Ihonväriset t-paitaliivit näyttävät valkoisten paitojenkin alla paremmalta kuin valkoiset...Testaa vaikka! Hepeneet ja muut sitten erikseen;) Tai siis jos alusvaatteet on jaoteltu perinteisesti, arki, juhla, hepene jne kuten joillakin kuulemma on.

Perinteinen pallogrilli tai päärynä, kaikki kaipaavat joskus vähän kohotusta;)
Hauskaa viikonloppua, tiukasti pakattuna.

Tataa!

PS kurkkaa täältä todistusaineistoa..

No comments:

Post a Comment