Tuesday, February 26, 2013

Best Dressed

Ja taas yhdet Oscarit jaettu, olipa tylsiä pukuja. Kaikki ihan samanlaisia! Ja puolella naisväestä hiukset auki toispuoleisesti. Stailistit vaihtoon. Minua alkoi naurattamaan, kun kerta toisensa jälkeen tähtöset lipuivat lavalle metalleissaan. Camoon, löytyi sieltä kevään trendeistä muutakin, olispa jollain ollut vaikka Lucy Liun Golden Globen tavoin kukkaa, tai jotain...

Pukupettymysten lisäksi en osaa arvostaa Jennifer Lawrencen suoritusta Silver linings Playbookissa. Elokuvan käsikirjoitus ja toteutus oli niin hyvä, että sen on täytynyt vaikuttaa valintaan. Hän ei minusta sinänsä ollut mitenkään loistava. Hyvä joo, ei loistava. (hän oli Winter's Bonessa paljon parempi)

Ehdolla olevista elokuvista on katsomattakin vielä Zero Dark Thirty, Les Mis, Life of Pi ja Amour. Argokin nähtiin vasta viime lauantaina. Onneksi Oscar-ehdokas elokuvat tulevat nopeasti nettiin vuokrattaviksi, ettei tarvitse lähteä leffaan moneen kertaan.


On the Red Carpet, arrivals
Uniikkia tai ei, Naomi Watts ei ole mielestäni koskaan näyttänyt paremmalta. Bongasin hänet nopeasti sunnuntai-iltana ja jäi jotenkin mieleen. Ainoa, joka sai aikaan todellisen wow-efektin. Hooray for fortyfour!

Jos olisi luvassa jotkut iltapukujuhlat, kopioisin tyylin heti! (ja näyttäisin just tolta, hehheh) Korut presiis, meikkikin on täydellinen;luonnollinen, hehkuva. Ykkösvalinta, hands down. WOW. Yksinkertaisesti WOW.

Vanity Fair After Party
Upea luonnollinen meikki


 
No comments:

Post a Comment