Monday, February 4, 2013

Viikonloppu

Huhhuh. Varsinainen vatsalaukun venytys viikonloppu takana. Perjantaina luonamme kyläili se naapurin upea pitkä hoikka, tyylikäs aasialaisrouva perheineen. En muuten tiennyt, että heillä on tapana käydä hiuksien suoristuskäsittelyssä. Tämäkin rouva käy suoristuksessa ainakin kaksi kertaa vuodessa varmistaakseen, ettei tukka pörhisty kosteallakaan kelillä. Ahaa, siksi siis suora kiiltävä look! Itse olen miettinyt brasilian blowout:ita, mutten varmaan kuitenkaan osaisi olla ihan suoralla tukalla. Minulle riittää se, kun kampaaja käsittelee tukan moroccon oililla ja suoristusraudalla. Olen jo silloin aivan uusi ihminen, tuskin osaan olla kahta päivää sillä lättänällä suoralla, kiiltävällä tukalla. Jos tukka olisi suora muutaman kuukauden, saisin varmaan jonkun identiteettikriisin;) Antaa siis kihartua ja pörhöstyä vaan.

Lauantaina oli vuorossa "latotanssit", Western Hoedown. Perinteisesti isä-tytär tanssitapahtuma, mutta kun meidän perheessä on tätä nykyä kaksi pikkupartiolaista, pääsin mukaan toisen tanssipariksi. Liikuttavan suloisia olivat, pikkutytöt cowboy hatut päässään. Jotkut isät näyttivät ihan oikeilta cowboylta, stetsoneineen, bootseineen. Ihan suloisia hekin;) Tanssia ohjasi lavalta noin 80-vuotias mösjöö. Heitä kutsutaan oikealla nimellä Square dance caller, kuulosti tältä. Täytyy myöntää, että oli oma hymy herkässä ja lapsilla oli tosi hauskaa, mikä loiste silmissä! Hiki tuli, naurua riitti, sekoiltiin askelissa välillä ihan huolella. Voisin kyllä lähteä uudestaan, aikuisten kesken, jopa juoda drinkin siinä tanssin lomassa;) Ehkä palaamme joskus Saddle Rackiin...Hauska kokeilla uusia juttuja. 

Sunnuntaina oli vuorossa Super Bowl XLVII. Me järkättiin pienimuotoinen kisastudio, mutta naiset viettivät suurimman osan aikaa juoruillen keittiössä viinilasin ääressä miesten istuessa pimeässä luolassaan;) Tulipa taas todettua, että maailma on niiin pieni ja Suomi on country club.

Suuren urheilujuhlan tuntua luotiin näyttämällä peliä sekä isolta kankaalta, että TVstä;) Meidän kotijoukkue 49ers ei ikävä kyllä voittanut, mutta  eihän game day olekaan pelkästään peliä. Half time show on yhtä tärkeä ja Beyonce on kyllä henkeäsalpaavan upea. Samoin ruoka; nyyttäritunnelmissa oli kaikenlaista tex mexiä, mountain-size pizzoja ja tietysti makeita herkkuja. (niiden pizzojen halkaisija on puolimetriä. huhhuh. huhhuh.)

Missasin monet mainokset, mutta muutama suosikki sieltä löytyi. Paljon puhuttu kupla-mainos ei herättänyt minussa suuria tunteita. En pitänyt sitä kovin hyvänä. Alla muutama muu. Kyllä nämä markkinointinsa taitaa. Rispekt.
Kliseemäinen Brotherhood
Hauska Audi
Oivaltava Mercedes , nice to see you again William Dafoe!
Söpö Kia
Mummot tahtoo heilua Taco Bell
CK, ihan muuten vaan ;)
ja se yksi, tosi liikuttava, klisee. Kiitos Jeep.

Hauskaa viikkoa.
Tataa!

PS tässä kaksi neljästä jättipizzasta.
Onneksi on taas arki; ei tarvitse pukeutua teeman mukaan tai muuten höökyillä paikasta toiseen, mutta olisi vähän aihetta
syödä salaatteja ja urheilla...

No comments:

Post a Comment