Tuesday, October 16, 2012

How do cowboys say goodbye?

Juhlimme mieheni nelikymppisiä viime viikonloppuna. Eipä hänelle mitään kriisejä ole ollut, vaikka niin-kuin-nykyään-kuuluu onkin yhden pikkutriatlonin ja puolimaratonin vetäissyt ja treenailee kohti uusia koitoksia. Garderoobi tai vaimo;) ei ole mennyt vaihtoon. Autokuume on hänellä lievää sorttia, eikä onneksi fanita moottoripyöriä.

Tykkäämme rennoista pippaloista. Sellaisista, joissa ihmisillä on kiva olla, ruokaa ja juomaa riittää, nauru raikaa ja kaikilla on hauskaa. Pingottaminen on kamalaa. Niinpä päätimme unohtaa wine tastingit, sushikokit, monen ruokalajin dinnerit ja pikkumustat ja suuntasimme The Saddle Rack nimiseen country western night clubiin. Jiiiiihaaaaa.

Jotta kenenkään ei tarvinnut olla dedicated driver, vuokrasimme limusiinin. Kyytiin hyppäsi lähellä asuvia ystäviämme ja etkojen jälkeen istuimme lasit ojossa nahkapenkeille. Shampanja meni pari kertaa nenään, kun tiessä oli pomppu, mutta ei haitannut yhtään. Rokkasimme ja laulaa hoilotimme koko matkan. Aika mukavaa. (Kilpailutin monta palveluntarjoajaa. Monikaan ei muuten tarjoa charteria, kuten meillä, vaan haluavat, että limo vuokrataan esim minimissään 4 tunniksi.) Ainoa miinus siitä, ettei limossa ollut kattoikkunaa....

Paikan päällä on autenttista. Live bändi soittaa countrya, (sekä myöhemmin illasta top 40 biisejä)porukka tanssii aivan mahtavasti square ja line dancingia sekä erilaisia paritansseja. Bootsit ja stetsonit heiluvat, naisilla on isot tukat, kannukset vilkkuvat diskovaloissa. Mukana ei pysynyt sitten millään. Hävetti törmäillä tanssilattialla aina väärään suuntaan, mutta pakko oli kokeilla..siellä ei zumbatutkinnot paljon paina. Parkkipaikka on pick up truck- voittoinen;) Sairaan siistii.

Kuten paikan tyyliin kuuluu, siellä on mechanical bull. HA! Sinne siis! Ensin piti allekirjoittaa waver, eli omalla vastuulla mennään. Eniten pelotti tippuminen, mutta pehmeästi mätkähti;) Mahtava kokemus! Live musiikin, monien baarien ja härän lisäksi siellä on dentist chair, eli hammaslääkärin tuoli, joka kipataan alas ja ronski täti kaataa drinkkiainekset suoraan kahdesta pullosta suuhun. Jiiihaaa, sekin piti kokeilla, tietty. Olo oli kuin kakskymppisenä jossain yliopiston bileissä;)

Toiselta suunnalta saapuvia ystäviämme saapui vielä suoraan klubille, joiden kanssa siellä sitten hengattiin, tanssittiin ja kokeiltiin kaikkea hassua. Me emme pelanneet, mutta toki tästä paikasta löytyy myös biljardipöydät ja dartit. Ainiin, ja katosta ketjuilla roikkuva häkki, johon pääsee tanssimaan..

Seuraavana aamuna väsytti ja reidet olivat hellänä. Härkä oli ollut puristuksissa;) Mutta olipa mahtava käydä paikassa, jossa pääsi leikkimään;) Oikea aikuisten huvipuisto. Väitänpä, että meillä kaikilla oli aika hauskaa. Suosittelen!

How do cowboys say goodbye? They never do. They expect to see you again ;)

Tataa!

PS paikalle kannattaa paukata farkuissa ja aika rennolla mielellä.


No comments:

Post a Comment