Monday, August 13, 2012

Rocco

Luin jostain aikoinaan, että kun perheeseen tulee toinen lapsi, se on tunnetasolla vähän samanlainen isku ensimmäiselle lapselle, kuin se olisi vaimolle, jos mies toisi uuden vaimon kotiin. No, Eddie kun ei paljon juttele, en ole päässyt kysymään, eikä ole kyllä vielä tähän mennessä kauheasti kiukutellut, huollettiinkin vasta. 

Meillä on siis uusi perheenjäsen, Rocco. Eddieen verrattuna, joka on selvästi rauhallista ja luotettavaa perheenisä-tyyppiä, Rocco on kyllä vaarallinen, hiukan arvoituksellinen, toivottavasti ei kuitenkaan arvaamaton. Katselin häntä ensin kaukaa enkä ollut ihan varma, onko minulle liian värikäs, suosin hillitympää. Mutta jokin hänessä niin kovasti kiehtoi, etten voinut vastustaa. Rocco oli juuri sitä mitä ajattelinkin sen olevan; urheilullinen, tehokas, itsevarma, ehkä jopa hiukan leveilevä. Hyvin muriseva, muttei huuteleva. Aika epeli ja taatusti hauska.

Ja niin kuin joskus käy, sydän tekee valinnan pään sijasta. Eikä ole juuri mitään amerikkalaisempaa, Coca-Colan lisäksi, kuin Ford Mustang. Värinsä ja luonteensa takia, nimi viittaa kyllä pahasti latinoon, mutta hän ei yksinkertaisesti voinut olla John, Bob, Bill, tai edes Frank. Rocco on Rocco, nimi tuli ensisilmäyksellä.

Rocolla on ollut myös muita vaikutuksia. Kun toin Rocon kotiin, olen ihan varma, että Eddie näytti jotenkin surulliselta. Eddie joutui pihalle, ajoluiskalle parkkiin, kun nuori ori vietiin talliin. Seuraavana päivä sain ihottuman vihkisormukseni alle ja sehän piti ottaa muutamaksi päiväksi pois ;) Lapset ovat innoissaan, samoin äiti, ja toki myös isä. Tyttöjen kesken painetaan menemään Identtisissä ranskanlettikampauksissa aurinkolasit päässä, Ipanapa soiden, hehehehe. (Olympialaisista innostuneena kaivan kyllä myös spaissarit ja keorkemiikkaelit esille)On kiva vähän hassutella, kun kelit suosivat katottomuutta puolet vuodesta. Ja niin kuin ne sanovat, autokuume on vakava sairaus, johon on hyvin vähän hoitokeinoja. Olen parantunut.

Jihuuuuuuuuuuuuuuu!

ps En ole mikään auringonottaja, muttei täällä aurinkoa voi välttääkään. Yksi ilta mieheni katsoi minua ja sanoi sitten - Sinun on käytettävä aurinkosuojaa.- Mähän käytän aurinkosuojaa joka päivä. -Puhun nyt spf viiskymppisestä, ettet rupea näyttämään siltä There's Something about Mary- naiselta. Tihihihi, täytynee tehdä työtä käskettyä;) Ja eipä ole näitä ongelmia ollut aiemmin, sillä pakkasessa säilyy paremmin;)

No comments:

Post a Comment