Monday, August 6, 2012

Amerikantäti suosittelee blogeja

On pitänyt listata omia suosikkeja jo monta kuukautta, joten tässä vihdoinkin; Lifestyle, sisustus- ja muotiblogit ovat tietenkin niitä helposti ja nopeasti luettavia lemppareita, sillä blogien lukeminen on minulle sellaista; otanpa pikkutauon, hörppään lisää kahvia ja katson mitä kukakin on tällä kertaa keksinyt;)

Käyn enimmäkseen katsomassa kivoja kuvia ja silmäilen tekstit läpi, hyvinkin epäsäännöllisen säännöllisesti. Joskus mietin, ottavani itsekin kevyemmän otteen, postailisin kuvia ja kirjoittaisin sellaiset 160 merkkiä. Olisi helpompaa lukea, ja kirjoittaa;) Toisaalta, tällaisella otteella, ilman päivän asuja, omia- ja lasten kuvia, taidan jatkaa omaksumallani tyylillä. Näin ollen, en myöskään edes villeimmissä kuvitelmissani ajattele postaavani joka päivä.

Kotoa töitätekevänä konsulttina on ihana katsoa muiden tyylikkäitä työasuja, istuessani milloin minkäkinlaisissa releissä koneen edessä. Muutamia blogeja käyn tsekkaamassa ihan vaan muoti-inspiksiä hakien. Keli on vaan täällä "ikävä kyllä" niin lämmin, että syysmuotia saa katsella, mutta sandaali-varvastossu-linjalla mennään vielä lokakuuhun. Elokuussa alan kaivata jalkaan jo myös kunnon kenkiä. (Ostin kivan nahkatakin viime viikolla, istuin se päällä sisällä muutaman tunnin ja toivoin pian kuulasta syyspäivää, jolloin se tulisi tarpeeseen! ) Joidenkin muotibloggaajien asut näyttäisivät minullakin tosi hyviltä, jos olisin sellaiset 15 kiloa laihempi, 10 senttiä pidempi, ainiin, ja 10 vuotta nuorempi;)

Alla listaa, ei välttämättä suosikkijärjestyksessä, mutta listaa kuitenkin. Siitä tuli aika pitkä. Moni on osunut eteen muiden blogien kautta, toiset ovat niitä suomalaisten perussuosikkeja, kuten kalastajanvaimo, mutta Mrs Jonesin kotona, Jonnan, ja Fashionmeetsbusiness,Tanjan, tunnen hyvin ihan livenäkin;) Leppoisia ja aika kevyitä, kivoja kaikki!

* Kalastajanvaimo
* Mrs Jones Rouva Jonesin kotona
* Fashion meets Business
* House of Philia 
* Prinsessans Dagbok
* Kotirouva Lontoossa
Ulrikke Lund
* Kahden suora
* Cupcakes and Cashmere
* Rillan koti
* Kuinka purjehtijaksi tullaan
Fanni ja Kaneli
* Sofiasfina
* Stricly Style
* Char and the city
* PS I love fashion
* The blonde salad

No comments:

Post a Comment