Monday, March 26, 2012

Sade suosi shoppailua

Tennistunnit peruuntuivat sateen takia ja oli piiitkään jo tehnyt mieli vähän shoppailla. En edes vielä omista kirkkaanvärisiä farkkuja. Häpäsy.
Viime keväänä tungin itseni kirkkaanpunaisiin pillifarkkuihin, mutta jouduin hämmästyksekseni toteamaan, etten näyttänyt niissä samalta kuin Gwyneth Paltrow, ja jätin ne tuhahtaen kauppaan. Tänä keväänä ne on saatava, tyypillisestä suomalaisugrilaisesta vartalonmallistani huolimatta. Farkkujen lisäksi kaipasin uusia ballerinoja ja ehkä jonkun kivan topin.

Ostoksilla käyminen on täällä aivan mahtavaa. Teen löytöjä koko ajan. En edes muista milloin olisin ostanut vaatteita täydellä hinnalla. Se ei ylipäätään kannata. Tarjonta hipoo ylitarjontaa ja alennukset saattavat olla parhaimmillaan 70%.

There is no bodytype that won't benefit from the right dress.Tämä lausahdus oli liimattuna entisen työhuoneeni seinälle. Nyökyttelen nytkin sitä lukiessani ja sairastan todellista mekkomaniaa. Ennen kuin muutimme, matkustin tänne aina kahden amerikan ison tyhjän matkalaukun kanssa. Tavarat oli pakattu keskikokoiseen matkalaukkuun ison matkalaukun sisälle;)Saldoni oli parhaillaan 8 smart casual tai juhlamekkoa. Olivat niiiiin ihania. Yksi roomalaistyylinen iltapuku on nyt odottanut yli kaksi vuotta sopivaa tilaisuutta tulla kaapista;) Sain inspiraationi JLolta tästä ja kun törmäsin tyylikopioon, mukaanhan se lähti. Hinnasta tosin puuttui ainakin yksi nolla. Tokkopa mahtuu enää edes päälle.

Kun tässä nyt tunnustetaan, ei se lauantaikaan nyt ihan järkevin ostosreissu ollut, mutta selittelin itselleni, että otan vaan nyt nää (lapset olivat mukana ja oli toimittava nopeasti) ja palautan sitten, jolleivat olekaan hyviä. Buhahahahaha. En ikinä palauta mitään. Enemmän harmittaa, jollen osta jotain kuin se, että ostan.

Suomessa pidin vuosia kotikirppareita; kutsuin tuttuja meille, muutin koko asuntomme vaate-,laukku- ja kenkäkaupaksi, tarjosin kaffet, kuoharit tai muut. Kämppä täyttyi alusvaatteisillaan juoksevista naisista ja kovaäänisestä naurusta. Kaikilla oli hauskaa ja toisia rohkaisten, asuja yhdistellen jokaiselle lähti mukaan, joskus vielä laput roikkuen, ihania asuja. Mikä on itselle vanhaa tai ei enää mahdu näyttääkin jollakin toisella upealta. Terveisiä rakkaat ystäväni, jotka autoitte raivaamaan tilaa vaatehuoneeseeni myös muuton alla. Olisi pitänyt myydä teille enemmän takkeja. Täällä kaapissa seisoessa niistä ei ole iloa kellekään;)

Siis, lauantaihin. Saldoni oli neljä toppia ja kahdet ballerinat, ja toki lapsille uudet shortsit. Tepastelin näissä kaksissa ballerinoissa enkä yksinkertaisesti osannut päättää kummat otan. Leopardiballerinat minulta löytyykin kaapista, mutta (kuten täydellisiä pilottilaseja, help me Angelina!!)etsin täydellistä leopardiparia. Anne Kleiniin voin aina luottaa. Vähän häiritsi tuo aamutossutupsu, mutta kengät istuivat jalkaan kuin hanska. The search is over! Harmaat Michael Korsit oli vaan pakko saada. Otin siis molemmat. Huom - säästin yhteensä yli 100 dollaria.

Löydöistäni innostuneena videoskypesin rakkaan ystävättäreni kanssa suu vaahdossa. Sain toimeksiannon; eilen illalla könysin vaatetankoja uudelleen ja tein mahtavia löytöjä myös hänelle. Nyt ajattelinkin perustaa sivutoimena personal shopper & stylist palvelun;) Toimisin vähän niinkuin Villeroy&Boch Luxissa yllätyslaatikkoineen. Eihän sitä koskaan tiedä...

Tataa!

No comments:

Post a Comment