Wednesday, November 16, 2011

Tunnustus

Tämä alkoi MTV:n Real Worldista joskus 1900-luvun lopulla, kun jumituin katsomaan jenkkiteinien häsläämistä, enkä ollut silloin oikein varma mitä ajatella tästä uudesta genrestä. Sitä seurasi, vuosien jälkeen, addiktoituminen Hillsiin (ja lyhyt romanssi The Cityn kanssa);kieltäydyn uskomasta, että tämä on ns käsikirjoitettua realitya;) Miehelleni selitin, että katson sitä VAIN kivojen asujen ja hiusinspiraation takia. Uskokoon ken haluaa.

Speidin jälkeen tutustuin GymTanLaundry porukkaan ja tietenkin latasin netistä aina uusimman jakson. Nyt, en enää jaksa Snookiea ja The Situationia, (hänestä en ikinä perustanutkaan; Olen Team Ronnie). Ja C'moon - ne on niin "last season", kuten veluuriasut, Ed Hardy ja Abercrombie.

Sain kunnon flunssan viime viikolla ja jouduin daytime TV:n armoille. Mikä mahtava tilaisuus. Todellista roskaa oli paljon tarjolla. Vanha tuttavuuteni Real Housewives OC on saanut sisaruksia muista suurkaupungista. Beverly Hills versiossa käydään joka toisessa jaksossa Botox piikillä, riidellään, ollaan pillerikoukussa ja juodaan koko ajan viiniä. Atlantassa juodaan koko ajan viiniä ja tapellaan; Jaksojen antikliimaksi on Kimin uusin polyesterperuukki. NYC ja New Jersey; tappelua ja viinin juontia, en edes enää jaksa ihastella 10karaatin timanttisormuksia, kaikilla killui niitä sormissa. Voi hyvää päivää, eivätkö ne muuta keksi?

Oli aika löytää uusia "kavereita"; Kardashianin perhe vilahti joka toisella kanavalla; Keeping up with, Khloe&Lamar, Kim&Kourtney take NYC, Rob tanssii tähtien kanssa, OVERDOSE OVERDOSE.

Perusteellisen kanavasurffailun jälkeen, törmäsin uuteen; Love&HipHop. Todellista törkyä. Saa nähdä kuinka monta jaksoa jaksan katsoa. Ja tätä on turha selitellä; en etsi kivoja asuyhdistelmiä tai hiusinspiraatiota. Sisäinen fashionpoliisini antaisi elinkautisen jokaiselle hotpants-halterneck-10-inch heels-bleiseri- yhdistelmälle ja niitä vilahtelee tässä sarjassa ihan kiitettävästi.

ps Basketball wives LA on ihan kesy.
Tataa!

No comments:

Post a Comment