Monday, May 20, 2013

Tolppa, tolpat

Vaikka nauraa räkätinkin sille Kevätmuoti - Mitä vittua kirjoitukselle, varmaan muutaman kymmenen tuhannen muun kanssa, olen täysin hurahtanut kevät- ja kesämuotiin. Olen aina tykännyt väreistä, mutta täällä sunshine statessa käytän värejä entistä enemmän, läpi vuoden. Kaapista löytyy myös enenevässä määrin kaikenlaista printtiä ja kukkakuvioita. Romukopassa on ajatus siitä, että printin kanssa neutraaleja, ihan pokkana painellaan riikinkukkona. Siitähän saa energiaa;) AH Ihanuuksia.

Muoti toi kauppoihin myös tolppakorkoiset sandaalit. Hmmmm. Oli hirveä tenkkapoo alkuvuodesta, onks noi kivat vai kamalat? Korko näytti eka liian mummolta, mutta niinkuin usein käy, kaksi-kolme numeroa Instylea ja jo silmä tottui. Sitten ne jo löytyivät pakko saada-listalta. Satuin kävelemään yhden parin ohi, joka näytti aika makealta, (kuvassa), ja istuivat jalkaan kuin hanska, supermukavat. Ja säästin ainakin sata dollaria, olivat alessa;)Via Spiga oli minulle vielä pari vuotta sitten uusi merkki. Nyt vannon sen nimeen.

Kotona totesin vakavanlaatuisen ongelman. Kengät ovat edelleen hyvät, mutta mitä hemmettiä noiden kanssa laittaa päälle? Valkoinen värikään ei yhtäkkiä tuntunut helpolta. Bandeau mekko tekisi asusta liian seksikkään, eikä mikään kellohelma iske. Nämä kengät huutavat shortsihaalaria. Mutta kenen jalat lainaan shortsihaalariin? En minä voi käyttää shortsihaalareita.Voi hemmetti. Zumbaajien pitäis olla zelluliitittomia..mut jossei oo?

Tästä öhtöksestä tulikin kallis. Onneksi on siellä säästössä se sata dollaria, jolla asun voi täydentää;) Nopea jämäoutlet-visiitti ja jo oli kengille seuraa. Samalla jouduin toteamaan, etten ehkä kuitenkaan tarvitse uusia haalareita...tai ehkä yhden;)

Tataa!

PS väriblockeja suosin pinkki-oranssina, can you tell?muutama toppi puuttuu kuvasta eikä noita hotpinkkejä shortsejakaan kunnolla erota. Ne pinkit shortsit ei sit muuten ole mitkään hotpantsit. Juuri kamalampaa vaatekappaletta en tiedä, ihonväristen leggareiden lisäksi. En käyttäisi vaikka koipien puolesta pystyisin. Froteiset pikkushortsit ovat tosi söpöjä 13-vuotiailla. piste.


No comments:

Post a Comment