Tuesday, January 31, 2012

Most Mobtastic

On pakko palata reality TVn pariin. Got two words for y'a. Mob Wives. Sama konsepti kuin Real Housewives sarjoissa, mutta nyt mukana on myös isoja macho miehiä, silloin kuin eivät ole kaltereiden takana, tai "sleeping with the fish" ;) Nimet ovat kuin suoraan Goodfellas elokuvasta, mutta oikeita kutsumanimiä. Junior Pagan, Sammy "The Bull" ja Lefty Guns. Aikuisten oikeesti.

Tässä kuvaus:From The Godfather to The Sopranos to My Cousin Vinny, these women are sick and tired of the lies and stereotypes that exist about their lives. They're determined to finally set the record straight and show the world once and for all that while their lives may seem crazy at first glance, they love, laugh and get their hearts broken just like everyone else.

Nojoo, samalla tavalla hengataan vinkkulasit käsissä, huulet turpeina timantit sormissa. Joskus huulet ovat extraturpeina johtuen siitä, että on oltu tappelussa edellisenä iltana, joskus timantit säihkyvät vain korvissa ja kaulassa, sillä ukko on ollut linnassa on/off kymmenen vuotta ja rouvalle riitti. Divorcea pukkaa. Sanoja loyalty, family ja respect käytetään aika usein ja vähintään joka toisessa jaksossa kuulee tämän. "You don't wanna go to war with me."

Tässä tositvn uusin tulokas. Meet Big Ang. oi kauheeta miten mahtavaa;)

Tataa!

No comments:

Post a Comment