Wednesday, January 4, 2012

Only in America jatkuu

Ilman sen kummempia selityksiä:

1) Murot. Helppo aamupala. Tosin, jopa all bran flakeseissa on sokeria muistaakseni yli 20g. Täällä pakkauksissa keskitytään mainostamaan sanoilla "low fat tai 30% less sugar", mutta annoskoko ei olekaan 100g, vaan esim 30g. Tyypillisiin "herkkumausteisiin" kuuluvat kaneli ja kirsikka. (Kirsikkamausteiset limut ansaitsisivat ihan oman inhokappaleensa, kun taas vanilja cokis ja cream soda rakkausylistykseni, mutta asiaan); Tällainen ilmestyi eteeni yksi kaunis päivä. Söpöjä ovat, pikkukorvapuustit.(huomaa multi-grain;)ja taas repeillään.
Only in America

2)Ilmasto on lempeä, joten voimme grillata läpi vuoden ilman, että näpit jäätyy. Mutta ajatella,
kaikkialla Amerikassakaan ei tällainen onnistu. Mikä avuksi, jos mieli kuitenkin tekee juuri sitä grillatun lihan makua? Vastaus on vanha tuttu tässä, tippa ei tapa. Only in America

3) Pysytään "aiheessa". Takkatuli ja polttopuut. Pelkkä tulen katseleminen ja puiden rätinä ei tietenkään riitä. So last year. Mitä tehdä? Millä tunnelman saisi muunneltua romanttisemmaksi tai tyttöjen iltaan sopivaksi? Nooo hajustetaan puut jollain eteerisellä öljyllä! Tietty!! Myskiä kahden kesken, sitrusta tai vaniljaa tyttöjen iltaan. Vai ottaiskohan vaihteeksi omenapiirakan tuoksun? Jos lähi Essolta ei löydy, tässä ohjeet.
Only in America

Tataa!

ps tuoksukunttilöiden ystävänä tädin on pakko myöntää, että aikoo kokeilla noita hajustettuja polttopuita asap. Jos ne olisivat kivemmin pakattuja, veisin tuliaiseksikin. Paikalliset perhetutut saattavat juuri nyt huoahtaa helpotuksesta;)

No comments:

Post a Comment