Thursday, January 2, 2014

Ihanaa Alkanutta Vuotta 2014!

Olemme olleet matkoilla viimeiset kymmenen päivää ja suunnitelmista poiketen, en sittenkään postaillut sieltä. Luin kyllä maileja ja aloitin postauksen jos toisenkin, mutta muut asiat veivät mennessään. Niin harvoin saa nauttia koko perheen seurasta, etten yksinkertaisesti raaskinut vetäytyä omiin oloihini. Sorry for the radio silence..

Oli tosi ihana loma Floridassa; lämpöä, aurinkoa,eksoottisia eläimiä, omat vanhemmat ja veli perheineen paikalla. Über-rento joulu, paljon hyvää ruokaa ja leppoisaa yhdessäoloa. Kommelluksitta ei tälläkään kertaa selvitty..juttuja postaan tosi pian! ja täytyy sanoa, että olen äärimmäisen tyytyväinen siitä, että olen takaisin länsirannikolla yhtenä kappaleena. Enää en lentele enkä touhua tukka putkella ja jospa se pesänrakennusviettikin kohta ottaisi niskaotteen ja saisi vauvalameininkiä taloon;)

Meidän vuosi vaihtui rokaten; tulimme kotiin lentokentältä kello yhdeksän aikaan illalla, sammuin sohvalle ennen puolta yötä, mieheni herätti laskemaan kymmenestä alaspäin, maistoin pienen huikan shampanjaa, suukotin ja nukahdin taas;).

Kohti uusia tuulia ja seikkailuja 2014!No comments:

Post a Comment