Saturday, July 28, 2012

On the Beach

Seuraavana aamuna oli fiilis kohdallaan. Suunnitelmista poiketen päätimme tosin syödä myös aamupalan ravintolassa... Perinteisen Ihopin ja House of Pancakes lisäksi kannattaa katsoa Yelpistä paikallisia tärppejä. Me suosimme pieniä entuudestaan tuttuja "indy" paikkoja. Mahtava on esimerkiksi Eat at Joe's Pacific Coast Highwaylla. Ruoka on tuoretta ja sitä saa tarpeeksi, henkilökunta on mukavan rentoa. PCHn varrelta löytyy muutenkin vaikka mitä. Parhaat burgerit, ja fried zuchinit, Steves ja Fat burger, vaikkei In'n Out tai Y-not burgerikaan huono ole.  Tähän on pakko kommentoida, että hirmusyöminen ja rantalomailu on kyllä eksoottinen combo ;)

Massut täynnä suuntasimme Venice Beachille. Aina yhtä mahtava paikka. Lapsetkin ovat sen ikäisiä, että katsomista riittää, katutaiteilijoita, hauskoja kojuja, mitä kummallisemman näköisiä yksilöitä... Muscle Beachilla oli joku K-1 tapahtuma alkamassa. Siellä käveli vastaan enemmän kuin yksi, jolla näytti olevan kainalokarvat piikkilankaa;) Venicellä on myös aina pakko bongata Harry Perry, vasta silloin tietää saapuneensa;) Classic.

Käytiin myös katsomassa skeittaajia. tietty. Uskomatonta menoa, taitavia, ammattilaisen tasoisia kavereita näyttämässä kykyjään. Siellä todistimme perinteiset; kaksi miespuolista turistia seurasivat skeittaajia, yksi halusi kokeilla...Toinen ei ehtinyt edes zoomata kamerallaan kun kaveri jo levytti kurun pohjalla jalkaansa pidellen. Paikalliset pyörittivät päätään, keltainen lifeguard auto tuli paikalle sireenit päällä. Sinne meni se loma. Auts. Juuri tuon takia en mene rinta rottingilla pyytämään surffilautaa lainaan. Siellä sitten räpiköisin apua huutaen isossa aallokossa, puolihukuksissa, kun lauta on kolahtanut takaraivoon. Vaikkei punashortsisen urhean lifeguardin sylissä toipuminen nyt niin kamalaa olisi. Silti. Don't Hassel the Hoff ;) Tähän on pakko laittaa tämä.

Rantahietikot ovat muuten aina tosi puhtaita; lasinsiruista ei ole vaaraa. Paikalliset kunnioittavat sääntöjä, joten lasipulloja ei hiekalle tuoda.

Katukuvan uutuus oli Green doctors. Kirkkaan vihreissä scrubseissaan, kortit ojossa, konsultaatio 40 dollaria, vaivaako unettomuus, levottomuus, joku muu? Hae reseptisi täältä! Jaha, jassoo. Herra neljäkymmentäseitsemän ihan häkeltyy. Ei naurata yhtään, ei. Apuva! sisäinen-james-potkukelkkani-huutaa,  happi loppuu, liian vapautunutta, marijuana on huume, apuva. Kiitos ei. Medical marijuana on siis Kaliforniassa laillista ja sen saaminen ei ole kiven alla...

Nyt en ehdi kertoa enempää, jatkan taas pian.
Tataa!No comments:

Post a Comment