Tuesday, June 12, 2012

Mission Impossible

U-s-k-o-m-a-t-o-n-t-a. Narahdan tähän kerta toisensa jälkeen.

Sanon ipanoille: Tee XYZ, niin saat jäätelön, kun mennään kauppaan.(terkut kaikille ravintoterapeuteille ja kasvatuspedagogeille, joo, lahjon lapsiani herkuilla, såååsååå)

Kaupassa kävelemme jätskialtaan luo. Tai siis minkä jätskialtaan? Täällä jäätelöt pidetään pystyissä pakkaskaapeissa. Parasta kaikessa- JÄÄTELÖITÄ EI MYYDÄ YKSITTÄISPAKKAUKSISSA. Oikeesti. Irtojäätelöä et saa, vaikka polkisit jalkaa. Tämä on suomalaiselle jätskinsyöjälle karmea kohtalo. (tähän ei lasketa ben&jerry's tms minimaalisen pieniä tylsiä pikareita, puhun nyt kingis-jättis-päärynälipsi-tyyppisestä ratkaisusta)

Ainoa vaihtoehto on ostaa vähintään 6, yleensä 12, tai enemmän, tikkua, tuuttia tai ice cream sandwichia. Siis wtf. Arvatkaa vaan kuinka monta kertaa olen mennyt samaan lankaan, seisonut kaupassa huuli pyöreänä. En vaan pysty sisäistämään tällaista älyttömyyttä. Tavallisen paketoidun irtojäätelön saa vaan ja ainoastaan huoltoasemalta tai esim SevenElevenistä. Revi siitä. Tulee pingviiniä ikävä...

No, lasten(ja äidin) iloksi käymme sitten aina joskus esim Baskin & Robbinsilla, tai Cold Stone Creamerissa jätskiannoksella. (kuten tänään;) Kotiinkin olen nyt ostanut tötteröitä, kermavaahtoa ja erilaisia strösseleitä. Tehdään ne tuutit sitten itse.

Pitipä vaan kertoa tällaisesta ankeudesta, jonka kourissa täällä yritetään selvitä;)

Tataa!

2 comments:

 1. Ensimmäisenä mainitussa paikassa ihanan näköisiä tötteröitä ja kakkuja! Juuri sellaisia jotka uppoavat lapsiin, kirkkaan värisiä ja makean makuisia vaihtoehtoja :-)
  Munkin mielestä uskomatonta ettei jätskiä saa ostaa yksitellen. Minkäköhän näköinen plussapallo olisin kun aina pitäis ostaa muutama ekstra jotka "pitäis" syödä kun ne kuitenkin sulaa matkalla kotiin.
  Onneksi meidän perheessä viisi innokasta syöjää niin jäis vain se yksi ylimääräinen, maksimissa kaksi. Anyway ihanaa herkuttelua jätskien parissa!
  Dillhill vaikenee ja lähettää lasten myötä paljon terveisiä!

  ReplyDelete
 2. Heippa! Paljon terkkuja myös sinne! Noi jätskipaikat on kyllä aivan ihania, tekevät myös upeita kakkuja! Toistaiseksi olemme selvinneet aina kotiin asti isojen pakkausten kanssa, mutta minusta on ihana antaa lasten ottaa oma pennipussi mukaan, valita jäde ja maksaa itse kassalla. Yksi lisäsyy ikävöidä Suomen kesää ;)

  ReplyDelete