Monday, April 16, 2012

Nopea tervehdys

Vanhempani tulivat kyläilemään, joten keskityn tämän viikon lähinnä viihdyttämiseen, sekä syntymäpäivien juhlimiseen. Aivan ainutlaatuisen ihanaa on ollut ja on; kelikin vaihtui kesäiseksi. Äidin kanssa käytiin kikattelemassa manipedissä, ruokakauppaelämyksen tarjosi Costco ja lauantai-iltapäivän ja alkuillan vietimme Santana Rowlla katsellen ihmisiä, nauttien pari drinkkiä ja ruokaillen. Ihanan leppoisaa oleilua. Äidin kanssa nökötämme milloin missäkin,seurustelemme ja nauramme jatkuvasti. Illat istumme kaikki yhdessä keskustellen milloin mistäkin; tätä minulla on ollut vähän ikäväkin.

Shoppailu saa odottaa, samoin autokaupat. On ihana vaan olla ja tehdä mitä huvittaa. Lapset ovat haltioissaan. Eddie on aivan loistava, vaikka aiheuttikin alussa pientä huvittuneisuutta; lapset saavat matkustaa kolmannella penkkirivillä, me aikuiset mukavasti muuten. Santa Cruz näytti parhaat puolensa eilen; lennätimme leijoja rannalla, lapset pääsivät huvipuistolaitteisiin, maistelimme erilaisia ruokia. Kyllä nyt kelpaa.

Tataa!
ps bongasin sivusilmällä tiskatessani jonkun kamalan otuksen takapihan aidallamme; se vonti rauhallisesti eteenpäin illan pimeydessä. Orava se ei ollut, eikä toivottavasti rottakaan. Epäilemme, että se oli opossumi, eli pussirotta. yäk. Nyt, pakkomielteenäni on tavata se uudestaan, katsoa sitä silmästä silmään. Meidän aitamme kuuluu selvästi sen iltareittiin. Kiehtovaa ja inhottavaa samaan aikaan. Lisää tuonnempana.

No comments:

Post a Comment