Friday, December 23, 2011

Only in America

Monesta asiasta en täällä enää hätkähdä, mutta muutama asia jaksaa hämmästyttää, kummastuttaa ja naurattaa. Listasin muutaman vanhan ja uuden tuttavuuden ja saatan päivittää tätä Only in America listaani matkan varrella.

1. Kuuma kaakao. Ihan niinkuin ei olisi itsessään tarpeeksi makiata.Esikoiseni sai joululahjaksi koululta Snowman Soupin ainekset;kaakaojauhetta, päälle vaahtokarkkeja sulamaan. Sekoitetaan candycanelle, joka samalla maustaa juoman mintulla. Ainiin, ja pohjalle tiputetaan muutama suklaanami sulamaan. Hampaat tippuivat suusta, kun vain katsoin sitä sekoitusta.
Only in America


2. Joulukoristeet, ihan naapurissa. Check this out.(amatöörikuvani ei oikein välitä todellista valoloistoa, pahoitteluni)
Only in America3. Muutama vuosi sitten Heinz valmisti liilaa ketsuppia. "Älykkäät" markkinoijat yrittivät tehdä punaisesta ketsupista houkuttelevamman, "more appealing" lapsille. Punainen ketsuppi näytti liikaa tomaatilta. Tomaattihan on se tylsä vihannes, josta lapset eivät tykkää. Lue itse, ja tämä siis toimi, Heinzin markkinaosuus kasvoi, hetkellisesti tästä johtuen. Unohdin mainita, että toinen uusi väri oli kirkkaan vihreä ja sinistäkin ainakin ehdotettiin, en tiedä pääsikö ikinä hyllylle saakka.
Only in America


4. Nutellaa mainostetaan nyt TVssä seuraavasti: hasselpähkinälevite, joka on tehty rasvattomasta maidosta. Mukaan lisätty ripaus suklaata. Apua, en kestä, kuukahdan nauruhalvaukseen. Toisaalta, jos aamupalalla haetaan energiaa päivään, tästä sitä saa, oikein kunnolla. hohhoijaa Katso tästä.
Only in America


5. Napostelu, snacking, on täällä tapa, joka opetetaan pienestä pitäen ja sitä vastaan on vaikea taistella ilman, että oma lapsi tuntee olevansa ulkopuolinen. Ensimmästä kertaa kuntosalin lapsiparkissa: (huom! hoitoaika 90 minuuttia) Lähtiessäni yksi hoitajistani kysyi, missä lapsesi välipala on? Anteeksi mikä? Välipala. No ei meillä mitään ole mukana..lapseni on täällä 90 minuuttia, hän kyllä selviää sen aikaa ilman ruokaa. -No, jos ei mukana ole omia ruokia, snack timella annetaan kaikille kultakaloja.
Only in America


6. Lasten vitamiineja olen roudannut täältä Suomeen purkkikaupalla jo vuosia. Neukkua tai ei. On myönnettävä, että syön niitä välillä itsekin. Jos ja kun kalanmaksaöljy maistuu ja näyttää tältä, maistuis varmaan sullekin.
Only in America


7.Pysytellään yhdessä lempiaiheistani; ruoassa. Vinkki: Man v. Food. Kappas, San Jose on ihan vieressä, siellä monta tärppiä, eiku testaamaan. Iguana's testattu ja hyväksi koettu. Sitten "Christmas in the Park"- markkina-alueella jokin klikkasi päässä ja oli ihan pakko maistaa uppopaistettuja Oreo-keksejä kermavaahdolla. Ja kun silmät vielä liikkuivat päässä, tilasimme satsin uppopaistettuja snickers-patukoita.
Only in America


Nuff Said.
Tataa!

No comments:

Post a Comment