Saturday, January 31, 2015

Proof of Life

Täällä ollaan, mutta sellaisten muutosten kourissa, että päässä pyörii. Pienin meidän arkeen vaikuttava asia ei suinkaan ole muistisairaan anopin tilan heikentyminen, joten kirjoittelen siitä pian lisää. Kun muistisairaudesta tulee puhe, ikävän moni kertoo omakohtaisia kokemuksia esimerkiksi Alzheimerista. Palaan asiaan itsekin. On hurjaa tajuta, että ihminen on enää läsnä fyysisesti.

Eli, joka elämänalueella tuulevat muutosten tuulet. Välillä asiat näkee positiivisesti, välillä ei. Joskus on äitiä ikävä. Joku joskus sanoi, että juuri kun on tottunut johonkin olotilaan, tuntee olonsa oikein mukavaksi, on aika kääntää kaikki päälaelleen. Step outside your comfort zone. No, toivottavasti se joku oli oikeassa, että parempaan ollaan menossa;)

Change is the only constant. You can say that again...
Mukavaa Viikonloppua! Palaan asiaan pian.

Tataa!

PS huomenna onkin sitten taas Super Bowl - jeee. Odotan ruokaa ja mainoksia;) ja löhöilyä perheen kesken.

1 comment:

  1. Hei, en kertakaikkiaan ole ehtinyt kirjoitella, sillä meillä vain meno kiihtyy; aloitimme pikaisen pintaremontin anoppilassa, sillä hän pääsee muuttamaan hoitokoti-tyyppiseen ratkaisuun jo ensi viikolla! Tämä tuli tosi nopeasti. Kiirettä pitää tämän sirkuksen; työt, ipanat, remontti-kanssa. MUTTA lupaan palata myös positiivisilla aiheilla! Come back soon! PS ja itse asiassa remontointi on niin ihanaa, oikeasti, että olen ihan liekeissä! Monen vuokralla-asumisvuoden jälkeen on niiiin terapeuttista tehdä käsillä jotain. Ja HUOM- pääsen käyttämään remonttivaatteita!
    http://amerikantati.blogspot.com/2012/12/remonttivaatteet.html

    ReplyDelete