Thursday, January 15, 2015

Tädillä on tatska!

Tiedät tunteen, kun bongaat jonkun pakko-saada-trendihärpäkkeen. Mieleni on jotenkin siirtynyt täällä jo kevääseen, valoa tulvii ikkunoista, putsaan, pelkistän, kierrätän, roudaan vaatteita ja tavaraa sekä Goodwill:iin että tutuille, haluan puhtaita pintoja ja tilaa. Joulukoristeetkin on vihdoin korjattu pois, joten on uuden aika- ja itseruskettavan;) (heti kun selviän tässä edellisen flunssani jälkitaudista)

Nyt on kyseessä tatuoinnit. Korutatuoinnit. Bongasin taas jostain tv-ohjelmasta tai muotilehdestä ja eiku googlaamaan ja tilaamaan; Jee! Olin ihan lapsellisen innoissani, kun tavara saapui; heti kokeilemaan! Mieheni luuli, että olin tilannut lapsille jotain ja tyttäreni huudahtivatkin heti: Hei, noi on noita hot jewels! - Ai mitä? Olin ihan ulalla siitä, että näitä markkinoidaan lapsille;)  Pitäisi varmaan katso Disney-kanavaa useimmin;) Tilaamani merkki oli jotain muuta, mutta ah miten ihania! Totaali hurahdus!

Lapsille ja aikuisille. Rannekorutatskat ovat niin pitkiä, että leikkasin niistä rannekorun lisäksi sormuksen. Lapsille riittää puolikas. Rannekoru kesti 5 päivää suht siistinä, kuten kuvissa, monet suihkut ja muut- Zumbassa erityisen hauska! Lapset liottivat kylvyssäkin ja tiukasti istuu;) Sormuksena tatska ei menossa pysynyt kuin vajaat kaksi päivää. Näitä käyttävät siis täällä kohta kaikki ala-astelaiset ja minä;) Aivan ehdoton tämän kevään ja kesän juttu!

Ja ei täälläkään nyt mikään helle ole, olen siis ehkä vähän aikaisin likkeellä, mutten voinut vastustaa kiusausta! Korut näyttävät hiukan päivettyneellä iholla varmasti aivan upeilta, ranteeseen ja nilkkaan täytyy laittaa monta kerrallaan, samoin kaulaan! Mutta nyt on vielä aika olmi meininki ja säästellään.

Tataa!

PS kun eka pakkaus loppuu, tilaan näitä heti lisää ja taidan lähettää ystävättärelleni Suomeen. Vaikka sieltä saa näitä varmasti myös? (tai sitten tämä on jo ihan vanha juttu, hihihi) mutta jos onnistuisin löytämään eri designeja. Jipii. Pienet on ilot tässä puolikuntoisena. Yritän löytää positiivista energiaa ajattelemalla hellepäiviä, päivettynyttä ihoa ja ihania metallinhohtoisia tatuointeja auringonvalossa;) sitten takaisin köhimään ja niistämään.

2 comments:

  1. Ihanaa, pienistä iloista nauttiminen. Mä en oikein välitä tatskoista, mutta tämä postaus oli ihQu (juu, varmaan käytin tota sanaa ihavvääri). Kevättä!

    ReplyDelete
  2. hihihiii, joo, en minäkään oikeista tatuoinneista välitä, itselläni. Toisilla on ihan hienoja, joskus. Minulla oli aikoinaan hennatatuointeja sääressä ja kädessä ja niistä jäikin tosi mahtavat rusketusrajat;) näiden kanssa varmaan sitten ihan sama. se rannetatska muute vähän jämähti, että öljyllä pääsee hankaamaan;) Kevättä!

    ReplyDelete