Monday, February 23, 2015

Binging

Se alkoi aikoinaan LOSTista. Mieheni oli lukenut tästä sarjasta eikä se ollut vielä tullut Suomeen, joten hän hankki koko ensimmäisen kauden. Suomessa asuessa meillä oli erillinen ns kotiteatterihuone, jonne hän sitten linnottautui katsomaan tätä sarjaa. Minä vastustelin ensin, kunnes hän sai minut ylipuhuttua ja solisit siinä. Koukutuin heti. Siellä me sitten nyhjötettiin ilta toisensa jälkeen ja ahmittiin 3-4 episodia kerrallaan lasten nukahdettua. Kello on jo kaksitoista- mutta ehkä vielä yksi?

Meistä on tullut ihan mahdottomia ahmijoita- TV-sarjojen ahmijoita. Ja niin, kyllä me juustojakin ahmitaan ja suklaata...

Täällä meillä on tietty kanavapaketti ja sen lisäksi vuokraamme leffoja esim Apple TVn kautta. Kun seuraamamme sarjat menevät tauolle tai loppuvat, tyhjiö täytetään, no muilla sarjoilla. Kuulostaa tosi vihannesmeiningiltä. Apua. Luen minä kirjojakin!

Nyt lopettelen hitaasti Keplerin Paganini ja Paholainen kirjaa, jonka tavallaan haluaisin lukea kertaistumalta ja toisaalta, en halua, että se loppuu. Kaikki Läckbergit on luettu, luin Kristina Ohlssonin Nukketalon ennen tätä ja nyt on sitten tulossa tyhjiö. Onneksi suomalaisella tutulla on Pauloweja, että saan jatkaa suomenkielisten dekkarien parissa. Niin, ja mieheni saa tuoda Suomesta uuden Keplerin. (olen nyt pari viikkoa yhna, miehen ollessa työmatkalla)

Takaisin sarjoihin; mieheni katsoi kaikki Breaking Badit kerralla, sillä hän ei seurannut sarjaa kun se tuli TVstä. Oli muuten ihan hiukan ärsyttävää, kun tyyppi kulki ipad kädessä, ei nähnyt ei kuullut muuta. Ihan zombi. BB onkin yksi sarja, mitä en ole nähnyt; siis Breaking Bad, ei Big Brother, vaikken kyllä sitäkään ole nähnyt. Olen yrittänyt, ei pysty.

Me katsoimme tässä joulun tienoolla Homelandin, Fargon. True Detectiven jo paljon aiemmin- ihan huippuja kaikki!Sitten siirryttiin kahteen House of Cards-kauteen aivan mahtava, suorastaan herkku. (Robin Wrightin kylmä tyyneys muistuttaa aivan lempparini Damages Glenn Closen huippusuoritusta)Nyt pidetään taukoa, kunnes Homeland ja House of Cards jatkuu.. tosin joku mainosti Ray Donovania ja mieheni haluaisi katsoa Transparentin. Että sillä lailla. Niin, ja Orange is the new black, episodiakaan en oo nähnyt.

Ollaankohan me epänormaalin passiivisia? Vai ollaanko me vaan sairaan trendikkäitä;) Tai no, bing watching on kyllä jo sooooou 2014. Vihanneksina sohvalla, viinilasi kourassa, toisessa kourassa suklaa, tai mahdollisesti oikein kypsä brie...  ja tämä on kyllä ehkä vähän järkkyä. Ja sitten taas toisaalta, meillä on nyt meneillään isoja asioita, että tämänlainen aivoton nollaaminen on just passelia, muttei varmaan monen mielestä millään asteella sopivaa.

Harrastavatkohan muut avioparit shakinpeluuta, tuijottelevat intensiivisesti toisiaan silmiin, keskustelevat syntyjä syviä? Ja hei, kyllä mekin välillä jotain toisillemme sanotaan, tyyliin
- Kaada lisää viiniä;)

Tataa!


PS siitä BodyFlow-joogasta. Eihän siitä mitään tule. Koulutuksen jälkeen olin vähän aikaa intona, sitten, luovutin, mutta viime minuuteilla sisuunnuin ja lähetin jopa videoinninkin, mutta ei. En yleensä luovuta, mutta tässä tapauksessa on vain katsottava totuutta silmiin. Aika ei riitä kaikkeen. Vähän kyllä ottaa pattiin, sillä tunnen epäonnistuneeni jollain asteella.

3 comments:

  1. Ja jos meinaa sarjat loppua kesken, ehdottomasti Scandal!!!! Siita ei ohjelma parane!

    ReplyDelete
  2. Hahaa nauratti makoisasti koska minä ja mieheni ollaan 3:nnen lost-kauden kourissa. Katsotaan jakso aamiaispöydässä ja lisää illallisesta eteenpäin. Ja sunnuntait on pahimpia. Enemmän tykkään oikeastaan BBC:n sarjoista jotka on mun makuuni jotenkin älykkäämpiä ja laadukkaita (ja romanttisempia ehkä) mutta kyllä me ainakin ollaan ihan lost in lost. Ja ajatella, että ollaan vuosikymmen eletty ilman telkkua... Ja nyt sitten netistä kaikkea pitää tapittaa. Ennen lostia katseltiin leffoja joinain iltoina, tai luettiin tai surffailtiin netissä tai pelattiin carcassonnea tai ticket to ridea. Illat on sellasia päännollaushetkiä :-D

    ReplyDelete
  3. @anonymous- Scandal on mun mielestä hiukan menettänyt otettaan...katson kyllä, mutten enää mitenkään orjallisesti. Ja onhan se kiva kuulla, että on muitakin - nämä ovat sellaisia tunnustuksia;), sellaisia jotka tulen aina kiistämään muuten, hehheh.

    ReplyDelete