Tuesday, January 15, 2013

Chillaillen

Mieheni on halunnut käydä Chili's:ssä jo kauan. Minä olen ollut jotenkin nihkeä,  jarrutellut; mitä ruokaa ne tarjoaa, onko kaikki friteerattu? Saaks sieltä mitään terveellistä? No, lauantain asioilla käynnin jälkeen alkoi nälkä kurnia ja suostuin sinne. Ha, aivan loistava kokemus! (siis loistavalla tarkoitan, että perheravintola, eikä turhan tarkkaa mistään. Huppari ja jersey, pelipaitameininkiä)Turhaa taas kiukuttelin;)

Saimme pikkuloosin heti, tosin baarin puolelta. Sattuipa niin, että oli 49ers:ien peli meneillään, joten olikin pelin ajan happyhour. TVitä joka seinällä, joten ei ehkä se hiljaisin paikka, mutta kun eteeni kannettiin tuopillinen vadelmamargaritaa (5 dollaria), ei melukaan haitannut yhtään. Seurasin jopa peliä, hihkuin ja ulvahtelin mukana. Jos kävisin urheilubaareissa ja täällä katsottaisiin MM-lätkää, olisin messissä!

Lapset saavat täällä aina heti eteensä ruokalistat, jotka toimivat samalla väritys - ja tehtäväpapereina. Samoin täällä. Me skipattiin normilista ja pysyttiin happy hour fingerfood- puolella.(ainiin, olis sieltä varmaan saanut jotain terveellistäkin..) Lapset jakoivat ateriansa (5 dollaria), johon täällä yleensä kuuluu pääruoan ja side dishin lisäksi joku juoma ja mahd vielä jälkiruoka. Ennen toimme ainakin puolet doggybagissa kotiin, mutta nykyään tilaamme suosiolla yhden annoksen ja mieluummin sitten lisää, kuin niin, että olemme aina jonkun nyssykän kanssa matkalla kotiin.

Sattuipa vielä niin, että lasten juomat olivat "ilmaisia", eli taisivat juoda pari mukia kaakaota sen yhden sijaan. (hyi hyi miten epäterveellistä) Mieheni nautti sports bar tunnelmasta oluensa kanssa. Ja niin, taisin itsekin tykätä kokemuksesta. Hinnat ovat suorastaan naurettavan edulliset jos osuu paikalle NFLn pelin aikaan! Siis suosittelen, jos ei etsi valkoisten pöytäliinojen luomaa tunnelmaa,(The French Laundryyn mennään sitten kahdestaan, ihan erikseen) vaan kelpaa rento meininki.(Vrt Chico's?)

Tästäpä tuli mieleeni toinen samantapainen kuppila. Rock Bottom Brewery. Eksyimme sinne vahingossa, sillä olisimme joutuneet odottamaan pöytää Buca Di Beppoon yli tunnin. Ja kuten kuvitella saattaa, kumpaankaan ravintolaan ei mennä etsimään gourmet kokemuksia, mutta siellä on kostailematon tunnelma, välillä meluisaa, ruokaa saa tarpeksi, lapset huomioidaan, ei tarvitse jännittää eikä hyssytellä lapsia. Ja jos oikein mainostetaan, Chevy's toimii myös. Siellä annokset ovat niin isoja, että kannattaa jakaa, tai varautua ottamaan puolet kotiin;)

Hyvä muistella viikonlopun syömisiä, kun istuu jumppatrikoot päällä maha pömpöttäen.
No, kerrankos sitä;) Kivaa viikkoa!

Tataa!

PS tästä tulikin perheravintolaketjujen mainoskirje;) ja nyt tuli nälkä!

No comments:

Post a Comment