Monday, June 30, 2014

Maxwell

Vauvan lisäksi ja ihan kamalan arpomisen jälkeen, perheeseen on tullut toinenkin uusi jäsen; Maxwell. Rehellisesti sanottuna, en ollut tekemässä järkiratkaisua, mutta tein sellaisen, tällä kertaa.

Mieli ehti muuttua moneen kertaan ja nimi oli jo melkein paperissa tätä ostaessa, tosin käytettynä. Tuntui heti omalta, MUTTA se on meille vähän pieni. (Autot piti luonnolliseti myös koeistua koko perheen voimalla) Fakta kuitenkin on, että rattaat kulkevat mukana seuraavat pari vuotta ja meitä on viisi, jne jne. plääääh. Cadillac tuli ihan puun takaa, mutta jäi vähän häiritsemään...

Rocco on siis myyty. Sinne meni - nyyh! Elämäntilanteeni ei enää salli tuollaisia räväkän intohimoisia, vallattomia poikamiehiä;) Sitä paitsi tilalle tullut oma vallaton poika, joka muiskauttaa oikein kuolaisen suukon ja kikattaa, on paljon paljon parempi vaihtoehto. Tässä tilanteessa on oikeastaan ihan sama millä autolla ajaa. Vauva-arki on niin ihanaa. Olisin tyytynyt ajamaan Eddielläkin vielä pitkään, mutta on aika päivittää autokantaa. Eddie-parka. Luotettava uskollinen Eddie; joutui taas drivewaylle, pois tallista.

Maxwell on hillitty ja jämäkkä herrasmies. Takuuvarmasti luotettava, ehkä jopa hiukan sliipattu. Väri on hillitty, kromiosia vain juuri sopivasti. Ei mitään prameilua. Vain nousukkaat pröystäilevät, sanoo Maxwell. Maxwell ei lähde lomallekaan ilman pikkutakkia, sillä, eihän sitä koskaan tiedä? Toki, pellavainen pikkutakki ajaa asian kesällä. T-paidassa liikutaan vain urheilukentillä, muuten paidassa on aina kaulukset. Verrytteluhousuja käytetään, no, verrytellessä.

Maxwell on corporate jobissaan, johtavassa asemassa. Vaatteita ostetaan säännöllisesti, mutta aina vain laatua. Kauden trendeihin osallistutaan hyvin hyvin hillitysti. Harrastuksiin kuuluu tietysti golf ja veneily. Talvisin laskettelu; suksilla, ei laudalla. Lautailijat nääs sylkevät ja kiroilevat. Se ei herrasmiehelle sovi. Eikä lumessa istuminen. Siinähän saattaa kastua takapuoli.

Maxwell nauttii joskus sikarin viininsä tai konjakkinsa kanssa, eikä ikinä sotke alkoholin kanssa. Hassuihin sateenvarjodrinkkeihin ei kosketa kolmen metrin tikullakaan. Tyylikkyys on punainen lanka kaikilla elämän osa-alueilla. Suositaan skandinaavista minimalistista tyyliä, sekä tietty italialaista designia.(ranskalaisia viinejä, sveitsiläisiä kelloja ...)

Maxwell on luotettava kumppani. Ei ehkä se hauskin, mutta oikein komea ja luotettava. Maxwell ei jätä tielle ja odottaa myös toiselta osapuolelta sekä sitoutumista, että sivistynyttä, suorastaan hillittyä käytöstä. Good on paper, ellei perfect, mutta se jokin, se pieni pilke silmäkulmassa, se huolettomuus, se sotkuinen tukka (?), jokin puuttuu.

Mitenköhän tässä käy? Joko minun täytyy kasvaa aikuiseksi tai sitten kun Maxwell lähtee kesän jälkeen töihin, kauluspaidan alta vilkahtaa nahkanaru, joka laitettiin rantalomalla hullutellessa kaulaan.

Tataa!
PS katseeni kiinnittyy edelleen machompiiin, hauskempiin, Tahoehin ja Yukoneihin. Käytettyä autoa ostaessa, sellaista juuri sopivaa yksilöä ei vaan oikealla hinnalla löytynyt ja yksi kaunis lauantai, päätin, että arpominen saa loppua ja autokauppaan lähdettiin siltä istumalta. Toki, olin koeajanut ja katsellut pitkät illat jo ainakin kuukauden, ellen kauemmin, sopivia yksilöitä.
Voi siis olla, että Maxwell vaihtuu vielä. Pikkutakki on ihan jees, ja kovin eurooppalainen, mutta veri vetää tuollaiseen huppari, varvastossut, surffishortsit yhdistelmään;) Tatuointeja ei tarvitse olla, mutta hiekkaa saa olla vähän varpaanväleissä;) Mustat vanteetkaan olisi pahitteeksi;) Escalade, vanha pakkomielteeni, on jäissä. Se on hieno, mutta kertakaikkiaan liian kallis.

2 comments:

  1. Hei hauska, että autoillasi on nimet! Miten he ovat saaneet nimensä? Minun autoni nimi on Herra Nick. Hän vain oli sen niminen, vanha sympaattinen herra.

    ReplyDelete
  2. Hehee, kaikilla autoillani on aina ollut nimet. En tiedä miksi, ehkä siksi, etten osaa suhtautua niihin kylmänviileästi, kulkuneuvoina. Jotkut nimet tulivat Suomessa rekkarin johdannaisina, jotkut muiden asioiden takia.

    Riippuu pitkälti auton ominaisuuksista ja minkä näköinen se on ;) Tosiasiassahan nämä ovat kaikki vanhoja poikakavereita, tai treffityyppejä, buhahahha, BUT the names have been changed to protect the innocent;)

    ReplyDelete