Tuesday, February 11, 2014

Baby Boy

Nopea update; menin maanantaina rutiinitarkastukseen, jossa huolestuivat verenpaineestani ja lähettivät lisätutkimuksiin. Vähättelin, sanoin, ettei tässä nyt mitään, turhaa hössötystä jne. Mutta olen edelleen samalla matkalla...Poikamme syntyi tänä aamuna. Synnytys käynnistettiin;kokemus oli ajoittain pelottava ja todella kivulias, mutta nyt me molemmat voimme tosi hyvin. Olen aivan käsittämättömön rakastunut. Tänä vuonna Valentin deittini on siis nuorehko;) Kunhan pääsen kotiin ja asiat alkavat rullaamaan eteenpäin, kirjoittelen enemmän.

Nyt, aika on pysähtynyt. Nuuhkin, suukottelen ja vain tuijotan tätä pientä ihmettä. Rakkaus on rajatonta. Huomenna pääsen esittelemään uuden tulokkaan siskoilleen.

Tataa!

16 comments:

 1. Suuret onnittelut pienestä pojasta ((: !!

  ReplyDelete
 2. Mahtavaa ihanaa ja vauvantuoksuista aikaa! Pienet pojat ovat ihania ja vähän isommat kanssa :-)

  ReplyDelete
 3. Oikein rutkasti onnea koko perheelle uudesta tulokkaasta!

  ReplyDelete
 4. Oi, oikein paljon onnea sekä äipälle että koko perheelle :)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa kuulla että kaikki meni hyvin! Mahottomasti onnea koko perheelle! :)

  ReplyDelete
 6. Paljon onnea pienesta ihanuudesta! Pieni rakkauden ihme :-)

  ReplyDelete
 7. Onnea äidille ja ihanalle vauvalle.

  ReplyDelete
 8. Oi kuinka ihana deitti :) Paljon onnea!

  Tuntematon lukija

  ReplyDelete
 9. Onnittelut koko perheelle uudesta sydäntensärkijästä.

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikille onnittelijoille! Pikkuhiljaa arki palailee rytmiinsä, uuteen rytmiinsä;) Ensimmäiset päivät menivät ihan sumussa, viime viikko lasten kanssa lomaillessa, tutustuessa uuteen lapseen. Nyt on taas "rauha maassa" ja paljon kerrottavaa. Postailen viim huomenna!

  ReplyDelete
 11. Myöhästyneet onnittelut pikkumiehen syntymän johdosta koko perheelle, ja erityismaininta upeasta urakasta amerikantädille! Ehdin pitkästä aikaa blogisi pariin ja ahmin kirjoituksia nyt vanhimmasta uusimpaan... Sylintäydeltä siis onnea jokaiselle pikku sormelle ja varpaalle, uuden vauvan tuoksua ihan väreilee ilmassa :) Nauttikaa joka hetkestä!

  ReplyDelete