Wednesday, February 5, 2014

National Junior Basketball League ja Super Bowl XLVIII

kuva lainattu
Sunnuntai oli meillä pelipäivä, isolla Peellä. Aamulla tankattiin kunnon aamupalalla, jotta mies jaksaisi valmentaa, esikoinen pelata ja minä huutaa katsomosta;) unohtamatta kuopusta. Meillä oli kotiottelu, joten paikalliselle high schoolille, mars. (Olen hävinnyt taistelun meidän-perheen-viikonloppuaikataulut-eivät-pyöri-lasten-harrastusten-ympärillä, toistaiseksi. Ainakin koripallokaudeksi..)

Kun kyseessä on 3.-ja 4.-luokkalaiset tytöt, ikähaitarilla 8-10 saattavat kokoerot olla aikamoiset. Meidän ipana on joukkueensa lyhin. Me vanhemmat ollaan molemmat kasvettu pituutta aika myöhään, joten kyllä tuokin tättähäärä vielä venähtää. Jos vanhaan uskomukseen viittaa,(kertaa kaksivuotiaan pituus kahdella) pituutta tulee varteen n.175 senttiä. Nyt ollaan tosin vielä siitä kaukana. Onneksi. Tulen jäämään perheen käppänäksi..

Nämä koripallopelit ovat hurjaa seurattavaa. Nytkin, toisen joukkueen tytöt näyttivät teini-ikäisiltä meidän joukkueeseen verrattuna. Mutta silti nämä pienet pärjäävät. Ovat nyt voittaneet ja hävinneet yhtä monta peliä. Meidänkin herkkis juoksee, syöttelee, ottaa rohkeasti kontaktia itseään yli päätä pidempien kanssa. Minä huudan ja hikoan, kannustan sydän hakaten katsomosta. Mies pongahtelee tuolistaan valmentaen, kuopus keskittyy pelaamaan iPadilla tai leikkimään jonkun toisen pelaajan sisaruksen kanssa. Tällä kertaa hävittiin tosi tiukka ottelu kahdella (!) pisteellä. Minun mielestäni ihan tuomaripelin takia...;)

Sitten kotiin ja Super Bowl preppaus. Ystäväperheen mies oli tulossa roudaamaan yhtä painavaa huonekalua, ja päätimme samalla kutsua heidät katsomaan peliä. The more the merrier. Football Sundays:iin kuuluu epäterveellinen ruoka ja kalja. Paljon naposteltavaa ja rentoa meininkiä. Me kannustettiin Denver Broncoja, oikeastaan Peyton Manningin tarinan takia, vaikeuksien kautta voittoon, ja siksi, että mieheni opiskeli aikoinaan Coloradossa. Mutta turpaan tuli, että tukka lähti. Peli oli oikeastaan aika kamalaa katsottavaa. Suorastaan murhaa Broncoille. Et onnea vaan Seahawks, buuu.

Itse odotin eniten übersyötävän söpön pikkumies Bruno Marsin halftime showta ja TV mainoksia. Bruno delivered, odotetusti ja tänä vuonna Super Bowl mainokset (ainakin teaserit)pyörivät viraalisti jo monta viikkoa ennen peliä. Keräsinkin niistä perinteisen omat suosikit- listan. Katso alla.

Nämä jaksoivat naurattaa:
Go Daddy
ESPN
Ehkä nasevin:
T-Mobile
Muuten vaan hyviä ja laadukkaita:
M&M
Kia
Duracell
Hyundai
Tässä sappy osaston ykkönen ja kakkonen:
Chevy
Microsoft
Whaaaat?-osastoa...
Maserati
ja lopuksi Cruisen Tompan rahat "hyvässä käytössä"
Church of Scientology

Tataa!

2 comments:

  1. Se vanha pituusennustus on pojan 2-vuotispituus kertaa kaksi ja tytöllä taas 1.5-vuotispituus kertaa kaksi. Itselläni ja veljelläni piti sentilleen paikkansa. Jos oman tyttöni pituuden ennustaisi vasta 2-vuotispituudesta niin hänestä tulisi 185cm!=) Ja minusta itsestäni 179cm (oikeasti 170cm).
    Toinen tapa ennustaa: Kerro 3-vuotiaan pojan pituus 1,87:llä ja tytön pituus 1,73:lla. Tuollakin tavalla pääsin ainakin omalla kohdalla oikeaan pituuteen.

    ReplyDelete
  2. Ai, en tiennytkään ettäe menee noin, luulin, että se on se 2v. Täytyypä sitten tarkistaakin neuvolakortista heti;) Kiitos korjauksesta!

    ReplyDelete