Friday, November 15, 2013

Sumo & Sushi

Voi pojat. Eikä ihan pikkupojat. Kaiken kaaoksen ja huolien keskellä oli hyvä lähteä tuulettumaan. Oli onni, että mieheni oli ostanut meille lauantaiksi liput Sumo& Sushi tapahtumaan San Franciscoon. Eiku sinne.

Ipanat anoppilaan, josta sitteri kävi heidät sitten noukkimassa, me poppi soiden kohti kaupungin humua. Jos minun olisi perjantaina pitänyt sonnustautua iltamenoa varten, olisin saattanut olla totaalikieltäytyjä. Oli sellainen tosi epäviehättävä olo, niin kuin joskus tässä kasvavassa tilassa saattaa olla. Sellainen, että näyttää vaan väsyneeltä ja pullealta. Mikään ei näytä hyvältä, on hankala olla.  Jos joku olisi perjantaina ehdottanut söpöä vyötä tai rusettia kumpuni päälle asusteeksi, en olisi vastannut seurauksista.

Onneksi olimme menossa tapahtumaan, jossa painijoiden paino liikkui 170 ja 300 kilon välillä. Näiden lähes kaksimetristen ukon korstojen vieressä tunsin olevani aika petite;) Suht isokokoinen miehenikin näytti jotenkin sirolta. Kaikki on suhteellista. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta ehkä tietty blurriness on ihan ok tässä tapauksessa;)

Ilta oli kertakaikkiaan hauska. Sushi oli tosi hyvää, sitä oli tarpeeksi ja joo, tiedän, ettei sitä pitäisi nyt syödä. Söin toki vegeosastoakin. Hintaan kuului myös drinkkilippuja, joten mieheni sai kulautella kurkusta alas oluitaan ihan rauhassa ja minä toimin kuskina.

Yksi näistä sumopainijoista harrastaa maratoneja! Ensimmäisen oli "juossut" yhdessätoista tunnissa, mutta seuraavalla kerralla parantanut aikaansa jo yhdeksään tuntiin;) Siinä on polvet olleet koetuksella. Näyttävät ihan järkyttäviltä läskikasoilta, mutta voimaa löytyy kuin pienestä kylästä. Helposti tuntui luontuvan sprigaattikin. Omituista porukkaa. Kiehtova laji, mutta kieltämättä aika tylsä. En olisi halunnut istua ihan tatamin reunalla, pojilla kun ei ole päällä kun tuo vaipan näköinen housu ja hikoilivat ihan huolella. Jaiks. Ties mitä olisi päässyt todistamaan ihan lähietäisyydeltä;)

Kun viralliset ottelut oli käyty, oli yleisön vuoro. Muutama pollea bodari kävi uhoamassa ja heidät  mätkäytettiin mattoon aika huolettomasti. Auts, selkä tuli kipeäksi pelkästä katsomisesta.  Muutama rohkea rouvakin kävi kokeilemassa. Olisin halunnut ehdottomasti itsekin mukaan, mutta nyt ei onnistunut. Ensi kerralla;)

Hauska idea, hauska ilta. Jotain ihan muuta.
Hauskaa pikkujouluaikaa ja viikonloppua.
Tataa!

PS meidän VIP lippuihin kuului kuva painijoiden kanssa. Sinne vaan hikisten puolialastomien miesten kainaloon. Apuva. Satuin vahingossa sipaisemaan kahta hikistä paljasta pakaraa, argh. Normaalisti menisin muikeaksi, nyt tuli kiire käsien pesulle;) hehehee

2 comments:

  1. Ei ketakaikkiaan! Meinasin tippua tuolilta kun nauroin tälle... sinä mahasi kanssa sumopainijan kainalossa... teksi hyvää kaikille odottaville... jotain muuta kuin tavallista.

    ReplyDelete
  2. Hei, whatever it takes;) Just mitä lääkäri määräsi. Illan päätteeksi oli ihan sutjakka ja simpsakka olo;) hehehe

    ReplyDelete