Friday, December 14, 2012

Oi Kuusipuu

Kuvailin tuossa muutama viikonloppu sitten Macy's:llä erilaisia joulukuusia, mukamas inspistä hakien, vaikka olen sen verran kaavoihin kangistunut, etten osaa täysin vaihtaa koristevärejä tai teemaa vuosittain. Tässäpä muutama kuva amerikanmeiningistä. (Vielä joku päivä opettelen jonkun helpon ja hyvän kuvanlatausohjelman käytön, ehkä jopa tuunaan. Nämä näyttävät ihan raakileilta)


Tässä cupcake, jäätelötötterö-teemaa. Tytärteni mielestä tosi hieno. Juu, ei, ei meidän olohuoneeseen. Tytöillä on oma valkoinen pikkukuusensa, joka nostetaan vuosittain esille, Siinä roikkuu mm glitteri all star converseja ja muuta pinkkiä;)

Paljonkohan nuo pehmot painavat?  Olisko noita helppo tehdä? Mikä mahtava idea päiväkotiin. Hauskaa askartelua, kuusi koreaksi päiväkodilla ja jouluksi pöllö kotiin. Ehkä toteutan tuon idean itse ensi jouluna päivänkakkararyhmäni kanssa. Vai onkohan pöllö ensi vuonna jo ihan passé. Ihqu.


Elegantti sini-valko-hopea-yhdistelmä sopisi upeasti jonkin talonpoikaistyylisen salin keskipisteeksi.Totuuden nimissä kaikki sininen tökkii minulla tosi pahasti sisustuksessa, joten tyydyn katsomaan tätäkin kaukaa.

Jossain tuolla kaukana suolla asuu peikot pulleat! Mahtava. Hyväntuulinen. Hassu. Sammakko ja kärpässieni. Ja pöllö.
Tyylikäs, huurteinen, kaunis jäädyke;) Ja pöllö.
Ja sitten - Puppy tree. Pehmokoiria, iPodeja, kännyköitä ja muuta.
öh. no words.
Lopuksi meidän kuusi. Näyttää ihan onnettoman karulta näiden joukossa. Keskityin kultaan, hopeaan ja glitteriin. Otin mukaan ripauksen punavalkoista ja on joukossa tietty myös muutama lasinen cupcake;) Candy caneja täytyy hakea kaupasta vielä lisää.

Pöllöteema toistuu uudessa yöpuvussani, tai ehkä se on enemmänkin kerrasto. On muuten äärimmäisen seksikäs;) ja taatusti mukava. Olenkin istunut se pöllöpuku päällä hipihiljaa punkkua lipitellen kuusta katsellen, joululauluja kuunnellen. Tänä viikonloppuna lähdetään kyllä tyttöjen kanssa vähän-niinku-pikkujoulua viettämään, eli korot kopisten humputtelemaan, jääköön pöllöpuku odottamaan.

Pipareitakin on tarkoitus vihdoin leipoa, ja jollei saada aikaiseksi, syödään piparit vaikka tässä muodossa. Nam. Mikä löytö. Muutama ämpäri syöty ja hyväksi todettu.

Kivaa viikonloppua. Tataa! 

PS tässä maassa, kun ei makia lopu..Leivoin tuossa suklaa- piparminttukeksejä perheen leffailtaa varten. Täältä taikinan saa lisää-vain-kananmuna- pakkauksissa, mutta Suomessa esim Marianne rakeet toimivat enemmän kuin hyvin. Löysin niitä muuton jäljiltä kaapista. Täytyy tehdä äkkiä uusia, etteivät rakeet mene vanhaksi;) Resepti esim täältä ja on muuten ihana joululahja ideakin;)

7 comments:

 1. Picasa on hyvä ja helpoin "paina vain nappia tästä"-kuvankäsittelyohjelma. On ilmainenkin, sitä suosittelen. Olisi muuten kiva jos laittaisit noita kuvia joskus isompina tänne, voi olla kyllä ettei niitä voikaan suurentaa kun en tiedä antaako tämä blogipohjasi sen.

  Ihania kuvia yhtä kaikki, suosikkini on ehdottomasti tuo peikko ja sammakkokuusi. Minulla on heikkous joulukuusenkoristeisiin, tähän aikaan vuodesta välttelen stockan koristeosastoa koska muuten sorrun ja kyppi per koriste on opiskelijakukkarolle ihan liikaa.

  ReplyDelete
 2. Huh mitä koristeita!

  Minäkin ihailin vaikka mitä koristeita mutta oma kuusi on ihan perinteinen lähinnä punaista ja hopeaa. Kirjoitinkin postauksen aiheesta omaan blogiini.

  Taika: jos klikkaat kuvaa niin eikö se näytä sitä suurempana? minulla ainakin toimii niin.

  ReplyDelete
 3. Joo, Picasa on tuttu, lähinnä harmittaa se, kun en osaa sommitella noita kuvia tänne kivaksi kollaasiksi. Ja joo, kuvia klikkaamalla, näyttää aina isompana eri pop-up sivulla. Se toimii!

  Sama juttu tuon heikkouden kanssa. Otin tänne mukaan vain murto-osan koristeista, jotta pääsen ostamaan lisää;) ja onneksi hinnat ovat aivan eri luokkaa, jos on järkevä ostospaikoissaan ja aina on alennuksia. Toki sorrun itsekin joka vuosi niihin muutamaan kalliimpaan, ovat vastustamattomia! Kunpa voisi olla esillä koko vuoden;)

  ReplyDelete
 4. Mikä puhelin sulla on? iPhoneen on ainakin useita ilmaisia kuvankäsittely appeja. Pic Collage, Photo Collage, Pic Jointer ja Phonto mulla on kovassa käytössä.

  ReplyDelete
 5. Samsungin Galaxy SII, mutta "mummona" isolla screenillä on helpompi;) kiitti vinkeistä, appeja loytynee PCllekin! Otan todo-listalle!

  ReplyDelete
 6. Joo kyllähän ne kuvat suurenee klikkaamalla mutta laiska ei jaksa klikata vaan haluaa nähdä ne heti isoina ;)

  ReplyDelete