Sunday, December 16, 2012

Love you Sephora Express

Vietettiin tyttöjen iltaa, vähän niinku pikkujoulut. Sephoraan voi kävellä ilman ajanvarausta ilmaiseen express meikkiin. Lähdettiin siis kotoa ihan olmina, elli velli naturelleina.

Kyllä minua hiukan nauratti, kun ajattelin, että mitä jos ne ei jostain syystä tänään meikkaakaan. Sitten kaivetaan paniikissa ripsaria esille ja yritetään maalata silmät päähän ostoskeskuksen vessassa. Tai vaihtoehtoisesti lähdetään radalle olmeina eikä otetakaan valokuvia;)

Sephoraan, haluttaisiin silmät päähän. Ei ajanvarausta, ei mitään. Muutaman minuutin sisällä istuttiin tuoleissa ja sudit huiskivat. Kysyivät toiveet ja noin kahdessakymmenessä minuutissa lopputulos oli valmis. Tosi hyvä. Samalla maskeeraaja korjasi pohjameikin, varjosteli, laittoi poskipunaa, huulikiiltoa. Hoiti koko lärvin. Express. Oho. Juomarahaa hän ei saanut ottaa vastaan, mikä on omituista tässä maassa, jossa kaikki pyörii tippauksen ympärillä. Hän ei edes yrittänyt myydä mitään tuotetta! Toooodella omituista. Oli vähän höntti olo sano vaan kiitti! ja tarpoa menemään hymy huulilla. Kehuivat meitä, miten fabulous ja hoteilta me nyt näytetään. Kävin tänään ilomielin täyttämässä heidän online surveyn ja kehuin nimenomaan tätä lyyliä.

Normaalistihan meikki tehdään esim sillä ehdolla, että tuotteita ostetaan vähintään 50 dollarilla tms. Macy's kosmetiikkaosastolla tämä on ymmärtääkseni normi tai ainakin voimakas suositus. Me mietittin eka jotain martinis and manicures-settiä, mutta tämä oli tarpeeksi hauska kokemus, pikku ohjelmanumero ennen drinksuttelua ja ruokailua ja kukkarolle suosiollisempi;)Tänne menen uudestaan! Kannattaa testata.

Tataa!

PS testasimme tätä Sexy Mother Pucker- huulikiiltoa. Olen käyttänyt jo jonkin aikaa noita plummereita, mutta tämä oli erityisen epämiellyttävä. Tuote vaikuttaa muutamassa minuutissa ja tuntui siltä, kuin huulet olisivat tärisseet. Mitään suurta pullistumista en huomannut. Aika kamala tuote.
No comments:

Post a Comment