Tuesday, November 13, 2012

Only in America episodi 5

Tämä sarja on jäänyt ihan hävyttämön vähälle huomiolle.. Ehkä silmä on tottunut kaikkiin omituisuuksiin tai sitten olen seurannut esimerkiksi lastenohjelmia liian harvoin.

1) "Onneksi" satuin pistämään pääni tv-huoneen ovesta sisään juuri kun tätä peliä mainostettiin. Jouluksihan ostetaan aina uusi koko perheen lautapeli, jota sitten keräännytään pukin tuomissa uusissa yöpuvuissa pelaamaan. Voittaja on löytynyt. Mikä mahtava idea!klikkaa tästä - I'm sorry:)
Only in America

2) Minulla on krooninen vauvakuume, ja kun näen ihania vauvajuttuja, mietin, että, tuollaisia ei muuten muutama vuosia sitten ollutkaan, mutta jos vielä.... No, tämän tuotteen kohdalla, en sitten ajatellut niin. (Saatiin  kyllä mieheni kanssa kauheat naurut, kun leikittiin ajatuksella;))

JAIKS!

Halloweenin, tai Valentine's dayn aikaan voisin hyvin varustaa pienen ihmisen esimerkiksi noilla ihanilla pusuhuulilla, katso tästä, ylärivi, Gimme a Kiss, toinen oikealta;)
Only in America


3) Suomessa meidän kaapista löytyi aina tiivistemehua. Sehän kuuluu jo kansanperinteeseenkin. Ennen vanhaan juotiin itse pullotettuja, kiitos mummi!, musta- ja punaviinimarjamehuja, sittemmin siirryttiin mehukattilinjalle. Täältä en ole tiivistemehuja löytänyt, paitsi Ikeasta, tosi kallista puolukkamehua, jota sitten roudataan kotiin pullokaupalla. No, naistenlehteni lukeneena, tiedän, että vettä pitäisi juoda koko ajan, mutten jaksa, ei maistu, ei oo jano.

Lipittelisin jotain, jossa on vähän makua, muttei kaloreita. Nää Miot, on minusta vähän pelottavia, vaikka tämä onkin hauska;) Jääteehen kilahdin oikein tosissaan viime keväänä. Sattuipa hyvin, olen jääteen luvatussa maassa! Ja starbucksissa on kausittain ihania refreshereitä, kuten lime ja hibiscus, nam!

Asiaan, näitä uusavuttoman jääteeputkiloita ostin sitten ihan innoissani, kunnes rupesi niissä käytetty aspartaami ällöttämään.. murinaa. Nyt olen palannut old school valmistukseen ja ostelen erilaisia marjaisia teelaatuja.


4) Joulun tulo innostaa katselemaan ympärilleen. Kummilapset saavat paketeissaan perinteisiä oshkosheja ja gappeja, mutta niiden kummilapsien vanhemmille on aina kiva katsoa jotain pilke silmäkulmassa. En ole tälle vuodelle löytänyt vielä mitään hullunhauskaa, helposti lähetettävää, enkä nyt voi tässä paljastaa, vaikka olisinkin, etten pilaa yllätyksiä ja monta hyvää ostospaikkaa on vielä katsastamatta. Ikkunaostoksilla käyminen on muuten lempihommia sen aidon ostoksilla käymisen lisäksi;)

Tataa!

ps täällä ollaan vieläkin toipilaana, mutta pikkuhiljaa normalisoidun.

No comments:

Post a Comment