Tuesday, December 3, 2013

Kolkytkahdeksan -Kolkytyhdeksän- KolkytKymmenen

Oh Lord. Tänään se sitten tapahtui. Täytin kolmekymmentäkymmenen;). Heräsin lauluun, suukotteluun ja halailuun. Aika onnekasta.

Peilistä katsoo ei-niin-hehkeä tyyppi. Oikea silmäni on oireillut reilut kaksi kuukautta, eli en ole käyttänyt silmämeikkiä kuin hyvin hyvin satunnaisesti ja vain for special occasions. Tällaisena tummana ja tulisena se ei toki haittaa...Kolmas silmälääkäri sanoi hyvin painotetusti, ettei lähtisi nyt tekemään mitään silmän ympäristössä, joka saattaa edelleen ärsyttää mysteeristä silmäoireilua. Kiitti. Kestovärjäys ei ole ollutkaan mielessä;)

Silmä on siis valunut ja rähminyt nätisti pari kuukautta, mutta tulehdusta siellä ei ole. Alkaa mennä usko läntisen lääketieteen arvailuihin. Tässä vaiheessa seison vaikka päälläni viisi kertaa päivässä, jos se auttaa. Auttaiskohan?

Iho; lähitarkastelun jälkeen, mitään yön yli rupsahdusta ei ole tapahtunut, mutta kuumaa ilmaa puhaltava lämmitys kuivattaa ja valmiiksi pintakuivaa. Olenkin siirtynyt rasvojen lisäksi öljyihin. Kiitos, nam. Moisturize Moisturize, sanoi jo Sophia Loren aikoinaan.

Sanovat, että elän pidempään, kun saan lapsen tässä iässä ja pysyn nuorempana. Comme ci, comme ca, katsotaan nyt. Uskokoon ken haluaa.

Kroppa toimii kuin hyvin rasvattu kone. Meidän suureksi yllätykseksi vatsassani kasvaa poika! Olen voinut oikein mahtavasti koko odotusajan, muttei minulla nyt mitään ongelmia tyttöjenkään kanssa ollut. Mitään olen raskaana, joten en voi -kortteja en lämää pöytään. Lauantaina kävin taas zumbaamassa, ihmeen hyvin meni, vaikka tunnille meno jo vähän jännittääkin.

Kiloja täynnä pyöreä kymppi ja oma vauhti on hiukan hiljentynyt sen mukaan, kun vauhti vatsan sisällä kiihtyy. Hirveitä potkuja! Koko vatsa heiluu ja tärähtelee, päälle päin näyttää siltä, että Alien, the eight passenger on tulossa ulos;) Poikani pitää minua jo nyt välillä öisin hereillä. Apuva. Viikon kuluttua mennään koko perheen voimalla 4D hen katsomaan miltä tulija näyttää.

R-a-k-a-s-t-a-n  j-u-h-l-i-a. Mutta, päätin nyt, duopakkauksessa, täyttää kolmekymmentäkymmenen, jotta voin sitten täyttää neljäkymmentä oikein hirveällä rytinällä. Tätä ikää pitää juhlia muutenkin kuin kaatamalla toisille shampanjaa;) Kuvassa rakkaan shampanjaharrastaja-ystävättäreni minulle tuoma spesiaalipullo. Se saa vielä odottaa avaamista. Kiitos!

En siis aio nyt järjestää mitään, mikä on minulle hyvin epätyypillistä. Sen sijaan, aiomme viettää San Francisco- päivän koko perheen voimalla ensi lauantaina syöden mereneläviä, sitten herkutella ja siirtyä fiilistelemään Union Squarelle jouluvalojen alle. Lahjaksi sain hukkaamieni (ihan hirveetä, en yleensä ikinä hukkaa mitään) korvakorujen tilalle uudet. Kyllä kelpaa. Love.

Rakas ystävättäreni järjestää pienimuotoiset skoolaukset perjantaina, sinne mennään innolla. Juhlitaan Suomea ja ehkä myös onnitellaan minua. Uusi glitterimekkokin on tilattu. Oli ihan pakko, onhan sille sitten käyttöä myös jouluna...Näissä tunnelmissa siis tänään. Katsoin itseäni kyllä hyvinkin tarkkaan joka kulmasta aamulla peilistä ja tilasin varmuuden vuoksi kosteuttavan kasvohoidon;)

Kivaa viikkoa.
Tataa!

PS Yritän kyllä välttää äitiysvaatteiden hankintaa, joten olen keskittynyt käsilaukku- ja koruosastoon jo kuukausia;) Kun anoppini oli vielä järjissään, hän sanoi joistain nuorisokaupoista, että sieltä voin nykyään ostaa vain korvakoruja, viitaten siihen, että koot loppuvat. Niinpä. I know exactly what you are talking about!! Tässä  vähän itse itseäni lahjoen- satoa;) Marc Jacobsin hologrammi iltalaukku on prrrrfect näin juhlakauteen, myrkynvihreää Kate Spadea olen himoinnut jo pitkään. Testaan ensin mini-koossa;) Ja minulta puuttui juhlavampi värikäs statement. On piste iin päälle vaalean harmaan o-aukkoisen cashmere neuleen kanssa. I'm so worth it;)3 comments:

  1. Onnea ja tervetuloa talle paremmalle puolelle!

    ReplyDelete
  2. @liladyblogger, hahaa! Kiitos. Täytyykin tehdä tästä seuraavasta kympistä upea. Luku näyttää hurjalta, muttei tunnu missään;)

    ReplyDelete
  3. Wow, onneksi olkoon! Kuulostaa siltä että sulla on aivan mahtavia juhlia vielä tuloaan tekemässä. Jess! Tämä maailma kaipaa paljon lisää juhlia rakastavia ihmisiä!!! <3

    ReplyDelete