Thursday, May 22, 2014

Pesukarhu sukelluspuvussa

kuva lainattu
Juhlat tulossa. Ja jostain kumman syystä en ihan just nyt ole parhaimmassa fyysisessä kunnossa, mutta onneksi normaalia isompi yläosa tasapainottaa isoa alaosaa, buhahaha.

Niinpä mekon valinta oli selkeä; channeling Yolanda, (olen tyylifanittaja, miinus vetyhiukset), suoralinjaista, selkeitä värejä, urbansporttia. Yolanda harrastaa mekoissa tosi usein Victoria Beckhamia, mutta varsinkaan tässä ihmeellisessä välikoossa, en ole valmis tekemään sijoituksia, joten kopioin vaan tyylin. Eivätkä ne Yolandan muutkaan vaatteet ihan peruskamaa ole...

Anyway, ostin mekon; colorblock musta- sini-valkoisen, raikkaan, sporttisen ja suoralinjaisen. Mietin sovituskopissa, että tämähän on helppoa, mutta onko tämä vähän tylsä? Olen sisimmiltäni ihan bling bling tyyppi, mutta en voi mitenkään lisätä tähän kokoon nyt mitään rönsyä tai paljettia, joka tuovat esiin ja pahimmillaan suurentavat(!) joka kurvin, varsinkin kuvissa.

Sitten kävikin niin, että löysin toisen, vielä paremman, slimmin mustan mekon, smokkiraidoilla, joka istui päälle kuin valettu. Alle spanxia, liftiä ja supportia ja soon siinä. Oli edullinenkin, jeee.

Ihan innoissani vetäsin koltun päälle ja astelin mieheni eteen:
- TADAA!
Mieheni nosti päänsä laiskasti iPadistaan ja tokaisi,
- Ootsä menossa sukeltamaan? Näyttää ihan märkäpuvulta. Ja laski katseensa takaisin iPadiin.
- Mitä?!! Excuse me? Seisoin siinä suu auki, ihan ymmälläni.
- Niin. Se toinen oli paljon parempi.
- Mitä??!! Siis täähän on tyylikäs, tähän vaan smoky eye ja punaiset huulet, jotkut makeet korvikset, tsädäm, ihan nappi. Täähän on paljon parempi, istuukin täydellisesti. Yritin.
- Joo, et sit laita paljon silmämeikkiä, se on hirveen näköstä, silmät kun luolat, kauhee pesukarhu. Inhoan sitä, kun käyt jossain meikissä.
- MITÄ?!? Tietenkin käyn meikissä, muuten näytän ihan olmilta! Siis MITÄ?!
-Niin, hirveen näköstä ne liian tummat silmät, et näytä yhtään luonnolliselta, itseltäsi.- Mitä?!?
- Well, you asked for my opinion!

Seisoin siinä vielä hetken, ja lähdin sitten klonkkaamaan puoliksi puetuilla korkokengillä takaisin makuuhuoneeseen. Idiootti, mutisin. - And Actually I didn't ask for your opinion
 -Oops, kuulin sohvalta ja sitten se julkesi nauraa päälle.;)

Pestiin hampaita. Se kolttu roikkui minun pukeutumisalueen kaapin ovessa. -Miten voit edes vitsinä sanoa, että näytän joltain sukeltajalta tossa tyylikkäässä mekossa.- Ai, sanoinks mä sukeltaja? Kyllä toi tennishameelta enemmän näyttää. 

Hauskaa Viikonloppua.
Tataa!

PS Tiedättekö tv-ohjelman, jossa nainen valitsee itselleen asun ja sitten mies valitsee vaimolleen asun. Eivät ikinä! mätsaa. Jos kysyn, ehkä kerran vuodessa, onko toiveita vaatteen suhteen? Vastaus on, näytät hyvältä kaikessa. Tjaa... hyvältä niinku naamiaismielessäkö? ;)
4 comments:

 1. Voi ei mä niiiin tiedän ton! Miks puolisot ei ikinä rakastu samoihin vaatteisiin joille oma sydämemme sykkii? Argh! Ja sit kuitenkin "näytät hyvältä kaikissa vaatteissa!". Ja kun kysyy ideoita tyyliin mitä
  Ihmettä puen tilaisuuteen xyz vastaus on aina: "jonkun puseron ja housut". Aaarrgghh.. Ja mun mies muotialalla hahhah!!

  ReplyDelete
 2. Jumittaa tää sovellus puhelimessa, piti sanomani, rakkaani on töissä muotialalla. Mutta ei se muoti taida mikään intohimo hänelle olla, kaikkea vielä.. Mut mietin että
  Parempi näin, miehemme tasapainottavat meidän turhamaisia
  Manioitamme, vai mitä! ;)

  P.s. Minkä asun valitsit? Tuliko hyvä?

  ReplyDelete
 3. Hätäpäissäni nappasin vielä sitten alerekistä yhden kirkkaanvärisen Kate Spaden ja mallasin sitä, mutta se ei tuntunut omalta ja sai myös laimean vastaanoton ja oli alesta huolimatta hintava. JOTEN, mietin WTHWIT (whatthehellwasIthinking), must be the hormones ja päädyin siihen alkuperäiseen sukelluspukuun.Luotan omaan makuun. Juhlat on vasta ensi lauantaina. Ja meikkiin menen. varmasti.

  Ja tänne postailen taas asap. Koulun vikoilla viikoilla on tässä ollut vaihteeksi vähän haipakkaa..

  ReplyDelete