Wednesday, September 23, 2015

Active Wear

kuva lainattu
Voi LOL. Bongasin tämän tänään netistä. Katso. Totuus on kyllä tarua ihmeellisempää. Tätä ilmiötä jaksoin aikoinaan oikein postauksen verran ihmetellä, vaan en enää.

Too funny. Tai oikeastaan hiinä ja hiinä onko hauska ollenkaan, kun on niin todenmukainen;) ja et oo sit mitään jos päällä ei ole Lulua, Lornaa tai väh Lucya. Ja jos pitkistä kalsareista maksaa 100 dollaria, kyllähän niitä kuuluu pitää muuallakin kuin salilla. Tai ehkä pelkästään muualla;)

Ja kyllä -  nyt, neljän vuoden jälkeen, saatan sonnustautua caprileggareissa, topissa ja pitkässä ohuessa villatakissa manipediin. Ihan sen takia, että sopeudun joukkoon;) hehheh. Että sillä lailla.

Active wear, active wear.  Palaan pian.

Tataa!


4 comments:

 1. Hei - blogissani on sinulle haaste - kerro #Blogisitarina !

  ReplyDelete
 2. Heh, mun kotityopaivat menee aika pitkalti treenivaatteissa. Ja joskus ne jopa inspiroivat tekemaan pienta lenkkia... (mut vaan joskus).

  ReplyDelete
 3. @Liladyblogger- olen yrittänyt muutaman kerran sitä, että vetäsin treenikamat heti aamusta päälle, jotta tekisi mieli lähteä urheilemaan, mutta se ei aina toimi;) Sitten huomaan hiiteleväni pitkin kyliä treenikamat pitkän ohuen villatakin alla muina miehinä;)

  ReplyDelete
 4. @Leena, Hei! Olin hiukan poissa, mutta katson haasteen!

  ReplyDelete