Thursday, March 12, 2015

Pupuja

Kaiken kiireen ja stressin keskellä, on pysähdyttävä; stop and smell the blooming trees;) Yleensä laitan koneen kiinni, haen ison hyvän, 500 kalorin kahvin ja suuntaan pedikyyriin, mutta nyt, kirkkaan auringon porottaessa, päätin ryhtyä koristelemaan kotia kevääseen.

Kaikkien puiden kukkiessa; ehkä lempivuodenaikaani. (paitsi, että jotkut puut haisevat ihan kamalalle, makealla, joka saa aivastelemaan;) first world problems)

Tämä on kertakaikkiaan vuoden energisintä aikaa, uudistumisen ja raivauksen aikaa. Tänä keväänä aiempaa enemmän.


Minulla on tapana koristella pääsiäisen aikaan pastelleilla; pilkuilla, pupuilla ja kukkasilla. Humputella. Esikoiseni syntymäpäivänä huhtikuun puolessa välissä lisätään härpäkettä ja ilmapalloja, jotka saavat sitten olla esillä vappuun. Näillä mennään.

En ole aiemmin ajatellut olevani mikään hc sesonki-ihminen mutta, kas, täällä olenkin ruvennut sellaiseksi; maassa maan tavalla. Verhoja ja tyynynpäällisiä vaihtelin jo Suomessa, mutta täällä vaihtuu ovikranssikin muutaman kuukauden välein.

March comes in like a lion, goes out like a lamb. Näin on. Kevät on täällä. Kauppojen hyllyt täyttyvät  pupuilusta, joten eihän kaikkia voi mitenkään vastustaa! Vielä en ole sortunut ostelemaan tekokukka-asetelmia, mutta epäilen, etten tässä kauaa pidä sitäkään omituisena ostoksena...

Ihan pienen pieniä posliinipupuja
en rupea keräilemään; joku raja sentään, mutta ah kun ovat söpöjä! Enkä oikein tiedä mihin tuota ihanaa vaaleansinistä munalautasta käyttäisin, kun me ei kuitenkaan kymmeniä munia maalata, mutta ihana on.

Tässä siis fiiliksiä kotoa ja muualta;) Ensimmäinen  pupukulho muutti meille viime, tai toissa? vuonna ja sai nyt kaverin.

Kulhot tyhjenevät tasaiseen tahtiin...
"Chocolate is cheaper than therapy"

Tataa!

PS törmäsin kaupoilla myös näihin.
Kerran tämän trendin eläneenä, päästä varpaisiin lumipestyssä farkkuasussa kulkeneena, jätän suosiolla tällä kertaa väliin. Saan väristyksiä ajatuksesta pukea lumipestyt farkkuhaalarit päälle, kuroa vyötärö tiukoille. Taisin myös omistaa sekä vuorillisen, että vuorittoman lumipestyn farkkutakin, sekä jotkut übermakeat porkkanafarkut. Hui. This look can rest in peace;)

2 comments:

  1. Mulla tulee niin mattinykänen mieleen noista farkuista - elämä on laiffii!

    ReplyDelete
  2. ei huono mielleyhtymä;) valkoinen pinkeä mäser päälle, vyö tiukalle ja housut kainaloon; toimii! ja jalkaan tietty valkoiset urheilusukat ja ritiläspedet

    ReplyDelete